|

Yılmaz Vural Giresunspor için reddettiği takımı açıkladı

Giresunspor'un yeni teknik direktörü Yılmaz Vural, Karadeniz ekibiyle anlaşma sağlamasının ardından reddettiği takımı ve imza sürecini anlattı.

Yeni Şafak
17:25 - 9/02/2018 Cuma
Güncelleme: 17:54 - 9/02/2018 Cuma
Yeni Şafak
Yılmaz Vural, TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor'la anlaştı ve 27. takımıyla sözleşme imzaladı.
Yılmaz Vural, TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor'la anlaştı ve 27. takımıyla sözleşme imzaladı.

Giresunspor'un yeni teknik direktörü Yılmaz Vural, A Spor'da gündeme dair açıklamalarda bulundu. Giresun tercihini değerlendiren deneyimli teknik adam, öncesinde hangi Avrupa takımıyla görüştüğünü de söyledi.

İşte Yılmaz Vural'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

  • "Benim eşim Giresun'lu. Onun da baskısı oldu. Hanım baskısı var. Giresun'a çok defa gittik. Yabancı olduğumuz yer değil. 41 yıl olmuş ve çok büyük çaba sarf etmesine rağmen sıkıntılar var. Hedefleri olan müthiş yönetici arkadaşlar var. Ben çok memnunum bu ligde olmaktan. 13'e yakın kulüp başkanıyla görüştüm. Üst ligde çalışmayı istedim ama olmadı. Sion takımıyla görüşmem oldu. Muzzi Özcan aradı bir hafta müsaade istedi."

"Başakşehir gibi düşüneceğiz..."
  • "Tabii ki beklenti bu takım play-off ya da direkt olarak üst lige çıksın.14 maçımız var. İstikrar olduğunda play-off'u zorlarız. Başakşehir gibi bir takımı elemiş bir takım Giresun. Kalitesi ortada. Başarı yakalanacak kadro var. Biz de inşallah bu 14 maçlık süreçte istediğimiz sonuçları çıkarırsak üst lige çıkarız."


#Yılmaz Vural
#Giresunspor
6 yıl önce