|

Yılmaz Vural TVNET'te konuştu: Anahtarı istiyorum

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, A Milli Takımımızın Rusya mağlubiyetini TVNET'te değerlendirdi. Yenisafak.com Spor Editörü Mustafa Göksel ve Yeni Şafak Gazetesi Spor Yazarı Ergin Aslan'ın sorularını yanıtlayan Vural, milli takımımızın teknik direktörünün yabancı olmaması gerektiğini ifade ederken futbolseverlerin kendisini milli takımın başında görmek istediğini ancak bu durumun yetkililer tarafından umursanmadığını söyledi. 65 yaşındaki çalıştırıcı, kulüplerle yaptıkları görüşmelerde kendilerine takınılan 'kulübün anahtarını mı?' istiyorsun tutumuna da 'evet anahtarı istiyorum' karşılığıyla cevap verdi.

Yeni Şafak
21:47 - 15/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 08:53 - 16/10/2018 Salı
Yeni Şafak
Yılmaz Vural, TVNET'te milli takımın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
Yılmaz Vural, TVNET'te milli takımın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Türk futbolunun sempatik teknik adamlarından Yılmaz Vural, TVNET'te Akşam Sporu programına konuk oldu.

Yenisafak.com Spor Editörü Mustafa Göksel ve Yeni Şafak Gazetesi Spor Yazarı Ergin Aslan'ın sorularını yanıtlayan Vural, çarpıcı mesajlar verdi.

Yılmaz Vural'ın açıklamalarından öne çıkanlar;
"Milli Takım yabancı hoca getirmemeli"
  • "Milli Takım teknik direktörü yabancı olmamalı. Geride kalmış bir ülke değiliz. TV gelirleri üst düzeyde. Dünyanın en iyi statlarına sahibiz. Dinamizm var, her şey var. Sorunu biliyoruz. Değiştirme yetkisine sahip arkadaşlarımız, dinlemiyorlar mı, duymuyorlar mı, bu kaos kimin işine geliyor anlamış değilim."

"Lucescu U19'a hoca olsun"
  • "Bu kadar gençleştirirseniz, basit hatalar olur. Lucescu'ya tavsiyem U19 takımının başına gelseydi. Burası Türk Milli Takımı. Kim daha iyiyse ona göre kadro oluşturulur."
"Kendimi güncelledim"
  • "Ben antrenörlük hayatımda sıfır hata yapacak durumdayım. 1 aydır Almanya'dayım. Kendimi güncelledim. Güncellemek zorundayız."
"Anahtarı istiyorum kardeşim"
  • "Ülkemizde antrenörlük maskaralığa döndü. Ne kadar yalakalık yaparsanız o kadar iş bulma imkanınız var. Dolayısıyla bu olmaz böyle. Ben gidip bir kulüple 12 sayfa sözleşme imzalıyorum. Adam, 'kulübün anahtarını mı istiyorsun?' diyor. Evet, anahtarını istiyorum kardeşim. Getirdiğin gibi beni götürürsün bir kelimeyle. Müsade et biz bu işi becerelim."
Yılmaz Vural'ın açıklamalarını izlemek için;


-


-



#Yılmaz Vural
#Rusya
#Türkiye
6 yıl önce