|

Yılmaz Vural'dan 5-1 yorumu: Oyuncularımı tanıyamadım

Denizlispor'a farklı mağlup olan Adana Demirspor'da teknik direktör Yılmaz Vural, maç sonu yaptığı açıklamada oyuncularını sahada tanıyamadığını söyledi.

Yeni Şafak
16:49 - 26/01/2019 Cumartesi
Güncelleme: 17:02 - 26/01/2019 Cumartesi
IHA
Yılmaz Vural, Adana Demirspor'un başında çıktığı 7 lig maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.
Yılmaz Vural, Adana Demirspor'un başında çıktığı 7 lig maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Denizlispor Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında Adana Demirspor'u ağırladı. Mücadele ev sahibi ekibin 5-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Denizlisor 42 puanla liderliğe yükselirken, Adana Demirspor ise 29 puanda kaldı.

"Bugün sahada bizim bildiğimiz oyuncular yoktu"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural alınan farklı mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada sahada oyuncularını tanıyamadığını ifade etti.

Vural, "Oyuna iyi başlamadık. Çok tutuk bir görüntü sergiledik. Penaltıdan erken bir gol yedik. Eşitliği yakaladığımız anda 45. dakikadaki kırılma anında tekrar yenik duruma düştük. İkinci yarıya değişikliklerle başladık ama devrenin başında goller kaçırdık. Ardından atağa çıkarken kaptırdığımız toptan gol yedik. Önemli olan buradan ayağa kalkabilmek. Biz iyi bir takımız, iyi oyunculara sahibiz. Ancak bugün sahada bizim bildiğimiz oyuncular yoktu. Toparlamak zorundayız ve bu durumlara bir daha düşmeden ayağa kalkacağız" diye konuştu.

#Denizlispor
#Yılmaz Vural
#Adana Demirspor
5 yıl önce