|

Yunus Mallı'nın menajerinden Galatasaray'a yeşil ışık

Milli futbolcu Yunus Mallı'nın menajerliğini yapan amcası İlhan Mallı, "Yunus için Türkiye'nin büyük kulüpleri her zaman bir seçenek. Galatasaray'dan bir talep gelirse neden olmasın" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
15:39 - 26/03/2019 Salı
Güncelleme: 16:00 - 26/03/2019 Salı
Diğer
Yunus Mallı, A Milli Takım formasıyla çıktığı 24 maçta 1 gol kaydetti.
Yunus Mallı, A Milli Takım formasıyla çıktığı 24 maçta 1 gol kaydetti.

Bundesliga'da Wolfsburrg forması giyen Yunus Mallı'nın amcası ve temsilcisi İlhan Mallı, 27 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'a transferiyle ilgili iddialara cevap verdi.


Konuyla ilgili Radyospor'a konuşan Mallı'nın açıklamaları şöyle;

"Talep gelirse değerlendiririz"
  • "Fatih hoca Yunus'u çok iyi tanıyor. Yunus'un milli takıma kazandırılmasında büyük bir gayret sarf etti. Böyle bir şey mümkün, doğrudur ama şu ana kadar transferle ilgili bizimle temasa geçilmedi. Şu anda erken ama bize talep gelirse bunu tabii ki değerlendiririz."
"Yeni teknik direktör Yunus'u istemiş"
  • "Bundesliga'da bu sezon 14 maçta görev aldı. Bu Yunus için tatmin edici değil. Daha fazla oynamak isteyen bir oyuncu. Çok çalışıyor, formayı sürekli alam için elinden gelen her şeyi yapıyor. Sezon sonunda teknik direktör Labbadia ile yollar ayrılacak. Wolfsburg yönetimi kesin olarak Yunus'la devam etmek istiyor. Yılbaşından önce bunu bize ilettiler. Yeni planlama için Yunus'u düşünüyorlar. Yeni teknik direktör de Yunus'u istediğini söylemiş. Fakat futbolda şartlar çok çabuk değişebiliyor."
"Galatasaray'dan bir talep gelirse neden olmasın"

  • "Şu anda Wolfsburg'ta 2 yıllık bir anlaşmamız var. Bu anlaşma bizi bağlıyor. Ancak Yunus için Türkiye'nin büyük kulüpleri her zaman bir seçenek. Galatasaray'dan bir talep gelirse neden olmasın. Şu ana kadar temas yok ama zamanı geldiğinde değerlendireceğiz."


#Galatasaray
#Yunus Mallı
#İlhan Mallı
5 yıl önce