|

Zeytin Dalı için müthiş koreografi

Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmada, kırmızı-beyazlı taraftarlar, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'deki terör unsurlarına yönelik olarak düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na müthiş bir koreografiyle destek verdi. Tribünlerde oluşturulan, “Ey Şanlı Asker” yazısı tüyleri diken diken etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:41 - 5/02/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Yeni 4 Eylül Stadı'nda bayraklar dağıtılırken, tribünde  kartonlarla, "Ey Şanlı Asker" yazısı oluşturuldu.
Yeni 4 Eylül Stadı'nda bayraklar dağıtılırken, tribünde kartonlarla, "Ey Şanlı Asker" yazısı oluşturuldu.

Sivasspor ile Galatasaray arasında, Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmada kırmızı-beyazlı taraftarlar taraftarlar, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'deki terör unsurlarına yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na tribünde yaptıkları müthiş koreografiyle destek verdi. Müsabaka öncesi Yeni 4 Eylül Stadı'nda bayraklar dağıtılırken, tribünde kartonlarla, "Ey Şanlı Asker" yazısı oluşturuldu. Bu sırada stat hoparlörlerinden çalınan ve “Ey şanlı ordu, ey şanlı asker” sözleriyle dikkat çeken “Eski Ordu Marşı” da gecenin anlamlı anları arasında yer aldı.

Maç öncesi tribünlerden yükselen, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” tezahüratları da dikkat çekti. İki takım futbolcuları da ellerinde “Kalbimizle duamızla Mehmetçiğin yanındayız” pankartıyla sahaya çıktı. Futbolseverlerin Demir Grup Sivasspor-Galatasaray müsabakasına ilgisi yüksekti. Yeni 4 Eylül Stadı'nda tribünler dolarken, Galatasaray taraftarları için ayrılan bölümde de yaklaşık 1500 seyirci yer aldı.

#Sivasspor
#Galatasaray
6 yıl önce