|

Sertaç Güven: Zirve mücadelesini bırakmayacağız

Trabzonspor Yöneticisi Sertaç Güven ligdeki zirve yarışını değerlendirdi. Güven, “Taraftarlarımız olsaydı bugün daha farklı bir noktada olabilirdik. Fenerbahçe karşısında hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık ancak Trabzonspor, zirve mücadelesini hiçbir zaman bırakmayacaktır” dedi

Haber Merkezi
07:13 - 3/03/2021 Çarşamba
Güncelleme: 07:19 - 3/03/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
Sertaç Güven, Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti.
Sertaç Güven, Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti.

Trabzonspor Kulübü Personel ve Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Güven, bordo-mavili taraftarları özlediklerini söyledi. Güven, Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi’nin yeni hizmet binasını ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

"İsimler değişiyor, anlayış değişmiyor"

Fenerbahçe maçındaki mağlubiyetle ilgili değerlendirmelerde bulunan Güven, “Galip gelmeyi çok istedik. Ancak başarılı olamadık. Üzüntülüyüz tabii ki. Galibiyet serimizi devam ettirmeyi arzuluyorduk, olmadı. Karşılaşmayı yöneten hakemlerin de bazı tartışmalı kararları sonuca etki etti. Türkiye’de futbolun baştan aşağı yeniden ele alınarak yeni bir anayasasının yazılması taraftarıyım. Yani isimler değişiyor, anlayış değişmiyor. Her maç hakemleri konuşarak, kararları tartışarak bunu başaramayız” ifadelerini kullandı.

  • "Zirve mücadelesini bırakmayacağız"
  • Pandemi nedeniyle taraftarlarından ayrı kaldıklarını ifade eden Sertaç Güven, “Taraftarlarımızı özlüyoruz. Futbol onlarla çok daha güzel. Taraftarlarımız olsaydı bugün daha farklı bir noktada olabilirdik. Fenerbahçe karşısında hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık ancak Trabzonspor, zirve mücadelesini hiçbir zaman bırakmayacaktır” dedi.

#Trabzonspor
#Sertaç Güven
#Süper Lig
#Fenerbahçe
3 yıl önce