|

'​​Eto'o ile dalga geçtiler'

Sampdoria'dan alacaklarını alamadığı gerekçesiyle avukatlarıyla Milano'ya çıkarma yapan Eto'o basın toplantısında esti gürledi, eski kulübüyle davalık olma aşamasına geldi.

Yeni Şafak
13:53 - 12/04/2016 Salı
Güncelleme: 14:03 - 12/04/2016 Salı
Diğer

Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'o Çizme'ye adeta çıkarma yaptı. İki avukatıyla birlikte Milano'da bir otelde basın toplantısı düzenleyen 35 yaşındaki futbolcu, eski kulübü Sampdoria'ya dava açacağını açıkladı.



Skorer'in aktardıklarına göre İtalyan ekibine son derece kızgın olduğu görülen Eto'o, ülkesinde kendisinin veliahtı olarak gösterilen Kamerunlu genç oyuncu Fabrice Olinga'nın transferi nedeniyle aldatıldığını öne sürdü. 19 yaşındaki forvetin takımda tutulacağına dair kendisine verilen sözün tutulmadığı, Mouscron takımına gönderildiği belirtildi.



Böyle olsun istemezdim

Çizme'de 'Eto'o Olinga için Sampdoria'ya dava açıyor' başlıklarıyla verilen gelişme için Kamerunlu futbolcunun şu sözlerine yer verildi: "Hayatım boyunca hep kibar bir insan olmaya çalışmışımdır. Bu tip durumlara düşmemek için elimden geleni yaptım".





Eto'o ile dalga geçtiler

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan yıldız futbolcunun avukatı ise, "Sampdoria Eto'o ile dalga geçti. Kendisi kulübe yardım etmek istediği sırada, kendisiyle alay edildiği hissine kapıldı. Başkan ekim ayında süre istemiş biz de bunu tanımıştık" diye konuştu.



#Samuel Eto'o
#Sampdoria
#Futbol
8 yıl önce