|

Süper Lig 11. hafta puan durumu! Canlı puan durumu Yeni Şafak'ta

Süper Lig puan durumu haberimizde. Süper Lig’de heyecanlı haftaları geride bırakırken oluşan puan durumu da oldukça fazla merak ediliyor. Özellikle oynanan maçların ardından hangi takımın kaç puanla kaçıncı sırada olduğu araştırılıyor. Bizler de sizler için Süper Lig puan durumunu araştırdık.

Yeni Şafak
10:17 - 3/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 10:42 - 3/11/2018 Cumartesi
Diğer
Süper Lig canlı puan durumunu Yeni Şafak üzerinden takip edebilirsiniz.
Süper Lig canlı puan durumunu Yeni Şafak üzerinden takip edebilirsiniz.

Süper Lig puan durumunu ve toplu maç sonuçlarını Yeni Şafak ile öğrenebilirsiniz. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe rakipleri ile karşılaşırken oluşan puan durumu da merak konusu oldu. Bizler de sizler için Süper Lig puan durumunu araştırdık.

Süper Lig puan durumu nasıl öğrenilir?

Yeni Şafak Spor ekibi tarafından sunulan puan durumunu canlı olarak takip edebilirsiniz.

Maçın önemli dakikaları

12'nci dakikada Onyekuru sağ kanattan topla ilerledi ve pasını ceza sahası içerisinde bulunan Sinan'a aktardı. Sinan'ın düşerken yaptığı vuruş dışarı çıktı.

19'uncu dakikada Benzia, Valbuena'nın pasında topla buluştu ve uzak mesafeden vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

20'nci dakikada Ömer'in sol kanattan içeri kestiği topa Isla müdahale etti, kaleci Harun'un uzandığı top kornere çıktı. Kullanılan köşe vuruşunda topla buluşan Linnes'in sağ kanattan ortasında Ozan'ın kafa vuruşu ise dışarı gitti.

23'üncü dakikada Ayew'in pasında topu alan Eljif'in ceza sahası dışından vuruşunda top Muslera'da kaldı.

28'inci dakikada Frey sol kanatta topu aldı ve Ozan'dan sıyrıldı. Golcü oyuncunun ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruşta meşin yuvarlağa Muslera sahip oldu.

31'inci dakikada Belhanda'nın kullandığı köşe vuruşunda Serdar kafasıyla topu altıpasa doğru aşırttı. Bu bölgede bulunan Donk'un topa dokunuşu ağlarla buluştu: 1-0.

35'inci dakikada Belhanda'nın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Sinan'ın kafa vuruşu direkten döndü.

42'nci dakikada Belhanda'nın pasında Onyekuru ceza sahası içerisinde topla buluştu. Meşin yuvarlağı sağına çektikten sonra vuruşunu yapan Onyekuru, topu dışarı gönderdi.

İlk yarı Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğü ile son buldu.

49'uncu dakikada Belhanda'nın pasında Linnes sağ kanattan topla ceza sahasına girdi. Norveçli oyuncunun içeri çevirdiği topa Onyekuru vuruşunu yaptı, kaleci Harun topu kornere çeldi.

50'nci dakikada sağ kanattan Belhanda'nın kullandığı köşe vuruşunda Fenerbahçe savunmasının uzaklaştırdığı top Linnes'in önünde kaldı. Bu oyuncunun ceza sahası yayının sağ çaprazından gelişine yaptığı vuruş fileleri sarstı: 2-0.

51'inci dakikada Valbuena'nın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta top üst ağlarda kaldı.

55'inci dakikada sağ kanattan topu süren Ayew'in topu çektikten sonra yaptığı vuruş az farkla auta gitti.

63'üncü dakikada Alper, takım arkadaşının pasında topa hareketlendi ve ceza sahasına girdi. Alper; Muslera ile Ömer'in arasından pasını içeri çevirirken, savunma araya girdi. Bu pozisyonda Muslera'nın Alper'e müdahalesi olduğu uyarısıyla VAR'a başvuran Fırat Aydınus, penaltı noktasını gösterdi.

66'ncı dakikadaki penaltı atışında topun başına geçen Valbuena, skoru 2-1'e getirdi.

72'nci dakikada Fenerbahçe'nin kullandığı taç atışında Valbuena topu aldı ve ceza sahasına sokuldu. Fransız oyuncu meşin yuvarlağı ceza sahası yayında bulunan Jailson'a aktardı. Jailson'un plasesi ağlarla buluştu: 2-2.

80'inci dakikada Onyekuru sol kanattan ceza sahasına girdi ve ceza sahası içerisinde yer alan Sinan'a pasını aktardı. Sinan'ın tekte vuruşu direğin hemen yanından auta çıktı.

85'inci dakikada Soldado ceza sahasına girdi ve pasını Eljif'e aktardı. Eljif'in vuruşunu Muslera kornere çeldi. Fenerbahçe'nin kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası dışında topla buluşan Jailson topu içeri kesti. Yaşanan karambolde topu önünde bulunan Skrtel'in vuruşu yandan auta gitti.

Karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.


#Süper Lig
#Puan durumu
#Canlı puan durumu
5 yıl önce
default-profile-img