|

1966 model GMC marka otobüsü lüks bir daireye çevirdi

Jessie Lipskin isimli bir kadın, kira ödemekten bıktığı için 1966 model GMC marka otobüsü 3 yılın sonunda rüya gibi bir daireye dönüştürdü. Genç kadın “mobil ev” adını verdiği projesini gerçekleştirdiği için oldukça mutlu.

Yeni Şafak
11:34 - 25/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:47 - 25/06/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Lüks bir daireyi aratmayan otobüsün içinde bir evde olması gereken her şey var.
Lüks bir daireyi aratmayan otobüsün içinde bir evde olması gereken her şey var.

Görenleri şaşkına çeviren olay ABD’de yaşandı. Jessie Lipskin isimli genç kadın, kira ödemekten bıktığı için kendi karavanını yapmaya karar verdi. İnternette gördüğü 1966 model GMC marka otobüsü satın aldı ve 3 yılın sonunda hurda halindeki aracı, lüks bir daireye çevirdi. Yaklaşık 70 bin dolar harcayarak hayalindeki eve kavuşan Lipskin, artık otobüste yaşıyor.

Açtığı Instagram sayfası üzerinden evinin görüntülerini paylaşan genç kadın, sadece ABD’de değil sosyal medyanın da gündemine oturmuş durumda. Takipçileri tarafından hayranlıkla karşılanan bu durum, Jessie Lipskin’i oldukça memnun etmiş durumda.


İlk aldığı zaman demir yığınından ibaret olan otobüsün artık eski halinden eser yok. Genç kadın yapımı 3 yıl süren karavanına gözü gibi bakıyor.



Jessie Lipskin’in “mobil ev” adını verdiği otobüsün içinde banyo, yatak odası, ufak bir salon ve mutfak mevcut. Lüks bir daireyi aratmayan otobüsün içinde bir evde olması gereken her şey var.


#ABD
#Otobüs
#GMC
6 yıl önce