|

2019’un en iyi kulaklık modelleri ve fiyatları

2019’un en kulaklık modelleri hangisi? En iyi kulaklık modelleri en iyi yapan şey nedir ve bu kulaklıklara sahip olmanın bedeli nedir? Hepsini sizin için haberimizde derledik. İşte 2019’un en iyi kulaklık modelleri, özellikleri ve fiyatları...

Yeni Şafak
14:00 - 31/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 14:02 - 31/10/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
En iyi kulaklık modellerinin listesini sizin için derledik.
En iyi kulaklık modellerinin listesini sizin için derledik.

2019’un en kulaklık modelleri hangisi? En iyi kulaklık modelleri en iyi yapan şey nedir ve bu kulaklıklara sahip olmanın bedeli nedir? Hepsini sizin için haberimizde derledik.

Müzik tutkunlarının bir numaralı aksesuarı olan kulaklıklar kullanıcılarına özgürce müzik dinleme imkanı sağlıyor. Başta kimseye rahatsızlık vermeden kendi başınıza müzik dinleme imkanı sağlaya bu aksesuarlar, aynı zamanda müzik zevkini sonuna kadar yaşamanıza imkan sağlıyor. Bunun yanı sıra her zaman yanınızda bulunabilme özelliğine sahip bu efsane cihazlar, her an her yerde müzik ziyafeti yaşamanıza olanak sağlıyor.

Tabi ki söz konusu bu kulaklıklar fiyatına, markasına ve özelliklerine göre kalite kalite ayrıştırılıyor. Kaliteli bir kulaklığın verdiği müzik keyfiniz tabi ki sıradan bir kulaklıkta yaşamak mümkün olmuyor. Bizde haberimizde sizin için 2019 yılının en iyi kulaklıklarını fiyatı ve özellikleri ile birlikte derledik.

İşte 2019’un en iyi kulaklıkları…

1. Sony WH-100XM2


Sony’nin WH-1000XM2 kulaklığı ilk olara uygun fiyatı ile kullanıcılarını cezp etmeyi başarıyor. Gürültü önleyici özelliğinin yanı sıra kulaklık, uzun ömürlü batarya performansı ilede dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.   Sony’nin WH-1000XM2 model kulaklığında ortam ses kontrolü, ses pozisyonu kontrolü, atmosferik basınç optimizasyonu, ekolayzer ve surround gibi özellikler yer alıyor.

Sony’nin Kulaklık Bağlantı (Headphones Connect) uygulaması tüm bu yeni özellikleri istediğiniz gibi düzenlemenizi sağlıyor.

Sony’nin WH-1000XM2 1625 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.


2. Bose QuietComfort 35 II


Bose’un QuietComfort 35 model kulaklığı donma hazzı bakımından rakiplerine bir hayli fark atmayı başarıyor. Gürültü önleyici özelliğinin yanı sıra Google Assistan’a bağlanabilme ve yönetebilme özelliği ile bir ilki gerçekleştiren kulaklık, Google Assistan’a kolayca bağlanmanızı sağlayan bir butonu da üzerinde barındırıyor. Siyah ve gümüş renk seçenekleri ile satışa sunulan bu kulaklık ses ve performan bakımdan kullanıcılarını üzmüyor.

Bose’un QuietComfort 35 kulaklığı 1689 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.



3. Jabra Elite 65t


Ünlü bir kulaklık üreticisi olan Jabra tarafından üretilen Jabra Elite 65t, kablosuz kulaklık piyasasında büyük bir başarıya sahipti. Lakin Apple’ın AirPod’larının çıkışı ile firma bu başarısını aynı düzeyde sürdüremedi.

Su geçirmez bir yapıya sahip kulaklık, Apple ile şimdilik rekabet edemese de iyi bir uyum, iyi bir ses yalıtımı ve kullanıcılarına üst seviye bir performans sunuyor.

Jabra Elite 65t kulaklık 729 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.


4. V-Moda Crossfade 2 Wireless


V-Moda Crossfade 2 Wireless kulaklık, kablosuz kulaklıklar arasında kullanıcılarına ekstra konfor sağlayan kulaklıklardan bir tanesi. Kablosuz kulaklık denince çoğu kişinin aklına gelen kulaklık 50 mm’li kulanklık girişlerine dahi imkan sağlıyor. 14 saate kadar arttırılmış batarya performansı sunan Crossfade 2, haliyle beraberinde birazda ağırlık getiriyor. Toplamda 309 gramlık bir ağırlığa sahip kulaklık kullanıcılarına ciddi bir müzik ziyafeti sunuyor.

V-Moda Crossfade 2 Wireless kulaklık 1162 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.


5. Beats Studio3 Wireless


Beats Studio3 Wireless kulaklık gürültü azaltıcı özelliği ile bir marka haline dönüşmüş bir ürün. 4 yıl önce üretilmiş modeli ile arasında tasarım anlamında pek fazla bir değişim geçirmemiş olan kulakta dikiş detayları ve bazı renk seçenekleri dışında bir farklılık görünmüyor.

İyi bir performans sunan kulaklık batarya ömrü ile de kullanıcılarını mutlu etmeyi başarıyor.

Beats Studio3 Wireless kulaklık 1033 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.


6. Apple AirPods


Apple’ın kablosuz kulaklıkta bir devrim yaptığı AirPods, beklenilenden daha fazla rağbet gördü. Kullanıcıları tarafından kulak içine sıkı sıkı oturduğu için beğenilen kulaklık, kablosu kulaklıklarda kulaktan düşme sorununu büyük ölçüde azalttı. Gösterdiği performansın yanı sıra bir kutu içerisinde taşınan ve taşındığı kutunun kulaklığı ekstra şarj etmesi kullanıcıların batarya sorununu da ortadan kaldırdı.

Apple AirPods'u 750 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.



7. Bose SoundSport Wireless


Bose SoundSport Wireless kulaklık fiyatı ile kullanıcılarının ilgisini çeken kaliteli kulaklıklar arasında yerini alıyor. Bose SoundSport Wireless  kulaklığın en önemli özelliği ise kaliteli ses çıkışı ve kulağa çok iyi oturan bir tasarıma sahip olması olarak görülüyor.

Bose SoundSport Wireless kulaklık 1557 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.


8. Sennheiser HD 4.50 BTNC Wireless


Sennheiser HD 4.50 BTNC Wireless kulaklık yüksek kaliteye sahip bir ses çıkışına sahip kulaklık müzikseverleri fazlasıyla tatmin edecek bir güce sahip. Lakin performansına göre uygun bir fiyat etiketine sahip kulaklık, kalitesiz dış malzemesi ile oldukça eleştiriliyor. Ürün tamamen plastikten imal edilmiş. Yumuşak pedlere sahip kulaklık sentetik deri ile kaplanmış bir şekilde kullanıcılarına sunuluyor.

Sennheiser HD 4.50 BTNC Wireless kulaklık 800 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.


9. Audeze Sine


Audeze Sine uyumlu ve rahat, düşük distorsiyonlu ses kalitesine sahip “düzlemsel manyetik sürücüleri” (standart kulaklık hoparlörü yerine kullanılan yeni bir teknoloji) kullanan en ucuz kulaklıklardan biri.

Ancak bilmeniz gereken, bu kulaklığı özel yapan şeyin kapalı bir tasarıma sahip olmasıdır. Aslında, mobil kullanım için optimize edilmiş birkaç düzlemsel manyetik modelden biri ve dünyanın ilk “kulak üstü” düzlemsel manyetik kulaklığı olarak pazarlanıyor.

Açık-sırtlı modeller genellikle daha net ve havalı bir ses sunuyor. Ancak aynı zamanda dışarıya ses verdikleri için diğer insanların yanında kullanmak daha az ideal hale geliyor.

Audeze Sine kulaklık 1400 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.



#2019'un en iyi kulaklıkları
#Kulaklık
#2019'un en iyi kulaklıklarının özellikleri
#2019'un en iyi kulaklıklarının fiyatı
5 yıl önce