|

2019 Focus'un yeni videosu yayınlandı

Ford’un çok satan modeli Focus yeni tasarımıyla ortaya çıktı. 2019 Focus’un tasarımını gösteren bir video yayınlandı. 10 Nisan’da tanıtılacak olan yeni otomobilin tasarımı dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor.

Yeni Şafak
13:30 - 7/04/2018 Cumartesi
Diğer
Focus'un yeni far tasarımı Volvo'nun 'Thor'un Çekici' ismini verdiği tasarıma benziyor.
Focus'un yeni far tasarımı Volvo'nun 'Thor'un Çekici' ismini verdiği tasarıma benziyor.

Ford yeni bir teaser yayınlayarak Focus’un 2019 modelinin tasarımını gözler önüne serdi. Video başlığında ’10.04.2018’de Geliyor!’ yazısı otomobil severleri heyecanlandırdı.

2019 Focus’un ön, arka, tekerlek ve jant tasarımlarından ufak detaylar bulunan video otomobilin tasarımını büyük oranda gösteriyor. Özellikle öne çıkarılan ön farlar ise Volvo’nun tasarım hatlarına benziyor. Ayrıca yeni Focus’ta Tesla Model S’ten esinlenmelerde var gibi.

Yeni Fiesta’daki bazı detayların olması beklenen 2019 Focus, iç tasarım kısmında büyük değişiklikle gelecek. Tanıtım videosu yayınlanan 2019 Focus bu yılın ikinci yarısında üretime geçecek.

Söylentilere göre Focus’un RS versiyonunda 400 beygir gücünde elektrikli bir motor olabilir. Tesla ile rekabete girmeyi hedefleyen Ford, elektrikli araç piyasasına bu şekilde hızlı bir giriş yapabilir.

#Ford
#Focus
#Otomobil
6 yıl önce