|

Akılalmaz kaza görenleri şaşkına çevirdi

ABD’de yaşanan bir kaza görenleri şaşkına çevirdi. Lamborghini Huracan Spyder marka spor otomobil, park halindeki Honda Civic marka aracın altında kalarak hasar gördü. Olayın meydana geliş sebebi ise oldukça ilginç bulundu.

Yeni Şafak
14:06 - 9/07/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:23 - 9/07/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Meydana gelen kazaya dair ilk görüntü.
Meydana gelen kazaya dair ilk görüntü.

Kaza Amerika’nın nüfus bakımından en büyük üçüncü şehri olan Chicago’da meydana geldi. Geçtiğimiz Cuma günü Lamborghini Huracan Spyder marka spor aracıyla akşam yemeğine giden bir çift, arkadan başka bir aracın çarpması sonucu önde duran park halindeki Honda Civic marka başka bir araca çarparak altına sıkıştı.

Kaza esnasında paniklediğini ve fren yerine gaza bastığını söyleyen Lamborghini Huracan sürücüsü, olaydan hemen sonra arkadaşıyla birlikte araçtan burnu kanamadan indi.


Lamborghini Huracan Spyder ağır hasarlı

Kazadan sonra olay yerine gelen polis ekipleri Lamborghini Huracan Spyder marka spor aracın yolcu tarafındaki ön çamurluğun kalktığı, tampon ve kaputun hasar gördüğü ve ön camın yarısından fazlasının parçalandığı bilgisini paylaştı. Aracının Honda Civic altında sıkışması esnasında araç içinde gaz çıkışının yaşandığını ve bu yüzden apar topar araçtan indiklerini söyleyen çift, olaydan burnu dahi kanamadan kurtuldu.

Medyaya konuşan Lamborghini sahibi çift, Pazartesi günü ilk işlerinin yeni bir araç almak olduğunu söyledi.



#Lamborghini
#Lamborghini Huracan
#Lamborghini Huracan Spyder
#Honda Civic
6 yıl önce