|

Apple yeni etkinliği için tarihi paylaştı

Apple’ın Netflix ve Amazon Prime gibi video platformlarına rakip olacağı dün akşam dağıtılan davetiyelerle kesinleşti. Apple’ın 25 Mart’ta Steve Jobs Theatre’da düzenleyeceği etkinlikte yeni video servisini duyurması bekleniyor.

Yeni Şafak
13:52 - 12/03/2019 Salı
Güncelleme: 14:30 - 12/03/2019 Salı
Yeni Şafak
Apple'ın yeni etkinliğinin ismi Showtime yani gösteri zamanı oldu.
Apple'ın yeni etkinliğinin ismi Showtime yani gösteri zamanı oldu.

Apple her yıl birkaç etkinlik düzenleyerek yeni ürün ve hizmetlerini tanıtmayı artık bir gelenek haline getirdi. Son yıllarda akıllı telefon tanıtımlarını Eylül ayında gerçekleştiren Apple, Mart ayı etkinlikleriyle yeni iPad modelleri ve çevrimiçi hizmetlerini duyuruyor.


Bu yıl Apple Park Steve Jobs Theatre’da 25 Mart sabahı gerçekleşecek olan etkinlikte özellikle yeni video platformunun duyurulması bekleniyor. Apple’ın Netflix ve Amazon Prime gibi platformlara rakip olacağı yeni video hizmeti birçok yeni içerikle beraber gelecek. Henüz ismi netleşmeyen platformun ilk olarak ABD’de kullanılacağı ve kısa bir süre içerisinde 100’den fazla ülkede hizmet vereceği biliniyor.

2015'ten bu yana bu sektöre giriş yapmaya çalışan Apple, hala projesini nihayete erdirebilmiş değil. Gelen son haberlere göre, söz konusu platform Nisan ayında tanıtılacak ve servis, iPhone, iPad, Apple TV gibi Apple cihazlarında önceden yüklü gelen bir TV uygulaması olarak karşımıza çıkacak.

#Apple
#Showtime
#Etkinlik
5 yıl önce