|

Bermuda Şeytan Üçgeni'nde dünya dışı nesne bulundu

Darrel Miklos isimli belgeselci ve ekibi Bermuda Şeytan Üçgeni'nin altındaki eski gemi enkazlarını keşfederken, dünya dışı bir uzay gemisinin kalıntısını bulduğunu iddia etti. Miklos, Karayipler'deki batık eserleri bulmak için ünlü NASA astronotu Gordon Cooper tarafından hazırlanan gizli haritaları kullanıyor.

Yeni Şafak
15:47 - 9/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:50 - 9/08/2018 Perşembe
Diğer
Bermuda Şeytan Üçgeni'nde bulunan ve dünya dışı olduğu düşünülen nesne iki futbol sahası büyüklüğüne erişmiş.
Bermuda Şeytan Üçgeni'nde bulunan ve dünya dışı olduğu düşünülen nesne iki futbol sahası büyüklüğüne erişmiş.

Ünlü isim Bahamalar yakınlarındaki açıklanmayan bir yerde dalış yaptı, yüzlerce yıl önce dünyaya yapılan bir dünya dışı ziyaretin ilk kanıtı olduğuna inandığını bir nesne buldu. Eski bir gemi enkazı olabileceğini düşündüğü şeyin, büyük bir tanımlanamayan nesne olduğu ortaya çıktı.

Miklos'un, DailyMail.com'a verdiği demeçte, 'Denizdeki bu batık nesne, gördüğüm hiçbir şeye benzemeyen bir oluşumdu. Ekipteki jeofizikçiler, bu yapının üzerindeki mercanın 5000 yıldan daha eski olduğunu söylüyor.' diye konuştu.


Milliyet’te yer alan habere göre bilim adamlarının şaşkın olduğu diğer bir detay ise konumdaki şiddetli akımlar nedeniyle mercanın büyümesi neredeyse imkansız fakat büyümüş durumda.


Darrell'in ekibindeki bilim adamlarına göre, dünyadaki herhangi bir mercan bu oluşumda doğal olarak büyüyemezdi, bu tür bir büyümeyi desteklemek için temel bir yapı olmalıydı. Bu da nesnenin "dünya dışı" olması ihtimalini arttırıyor.


Bölgenin en derin kısmı yüzeyin 300 metre altındaydı, dalgıçlar özel solunum cihazı kullanmak ve ona erişmek için en gelişmiş denizaltıyı kullandı. Tüm yapının çapı yaklaşık 600 feet yani iki futbol sahasının uzunluğu kadar.

#Bermuda şeytan üçgeni
#Bilim
#denizaltı
6 yıl önce