|

BİM 23 Kasım aktüel ürünler listesi: Haftanın indirimli ürünleri

BİM 23 Kasım aktüel ürünler listesini yayınladı. Bu hafta da uyguladığı indirimler ile büyük bir kampanyaya imza atmaya hazırlanan BİM, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak ürünlere raflarında yer verecek. İşte BİM 23 Kasım aktüel ürünler listesine eklenen tüm ürünler ve fiyatları...

Yeni Şafak
13:26 - 10/11/2018 السبت
Güncelleme: 18:11 - 18/11/2018 الأحد
Yeni Şafak
BİM 23 KASIM AKTÜEL ÜRÜNLER LİSTESİ
BİM 23 KASIM AKTÜEL ÜRÜNLER LİSTESİ

BİM 23 Kasım aktüel ürünler listesini yayınladı. Bu hafta yine dolu dolu bir aktüel ürünler kataloğu hazırlayan BİM, yine uygun fiyatlı ürünleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Türkiye’nin önde gelen marketler zincirinden biri olan BİM, haftanın yıldızlarına eklediği ürünler ile 23 Kasım tarihinde büyük bir kampanyaya imza atacak.

BİM 23 KASIM AKTÜEL ÜRÜNLER LİSTESİ!

BİM’ 23 Kasım aktüel ürünler listesine eklediği Samsung Galaxy J3 Pro cep telefonu ve uygun fiyatı ile de kış günlerinde içinizi ısıtacak Kumtel Infrared ısıtıcı ile dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Bununla birlikte dolu dolu bir aktüel ürünler kataloğu hazırlayan BİM, bu hafta ev hanımlarının ilgisini çekecek ürünleri de indirimli fiyatı ile raflarına koyacak.


BİM 1.099 TL’YE SAMSUNG TELEFON SATACAK!

BİM, 23 Kasım aktüel ürünler kataloğuna eklediği Samsung Galaxy J3 Pro cep telefonu ile telefonunu yenilemek isteyen veya ikinci bir telefona sahip olmak isteyen müşterilerini mutlu edecek. Uygun fiyatına göre dikkat çekici özelliklere sahip cihaz 23 Kasım tarihinde BİM’deki raflarda yerini alacak.


SAMSUNG GALAXY J3 PRO ÖZELLİKLERİ!

  • - 5.0 inç ekran ( 720X1280 HD)
  • - 1.4 Ghz Quard Core İşlemci
  • - 2GB RAM
  • - 16GB dahili hafıza
  • - 5MP ön kamera
  • - 13MP arka kamera
  • - 4,5G desteği
  • - 2 yıl Samsung Türkiye garantili

BİM 75 TL’YE 2300W KUMTEL INFRARED ISITICI SATACAK!

BİM, açıkladığı 23 Kasım aktüel ürünler listesine soğuk kış günlerinde hem fiyatı hem de özellikleri ile içinizi ısıcak KUMTEL marka Infrared ısıtıcı ekledi. Piyasa fiyatının çok altın da bir fiyat etiketi ile raflardaki yerini alacak ısıtıcı sahip olduğu özellikleri ile de BİM müşterilerini mutlu edecek.

BİM 23 KASIM AKTÜEL ÜRÜNLER LİSTESİ!

BİM 23 Kasım aktüel ürünler listesine eklediği ürünler ile müşterilerinin cebini ferahlatmayı planlıyor. Piyasa fiyatının çok altında fiyatlara sahip dolu dolu bir aktüel ürünler kataloğu hazırlayan BİM, bu hafta ev hanımlarının ilgisini de üzerine çekecek. İşte BİM 23 Kasım aktüel ürünler listesine eklenen tüm ürünler ve fiyatları…



BİM'in önümüzdeki haftalarda yayınlayacağı diğer aktüel ürünler listelerinden haberdar olmak istiyorsanız
'u takip edebilirsiniz.
#BİM
#BİM aktüel ürünler
#BİM aktüel ürünler listesi
#Aktüel ürünler
#Aktüel ürünler listesi
#BİM 23 Kasım aktüel ürünler listesi
٪d سنوات قبل
default-profile-img