|

Cristiano Ronaldo Facebook dizisiyle yapımcılığa adım atıyor

Cristiano Ronaldo dünyanın en büyük futbol yıldızlarından biri olarak tanınsa da, koltuğunun altında başka karpuzlar da taşıyor. Modellik, hayırseverlik ve girişimcilik faaliyetleri de bulunan Ronaldo, bu listeye yapımcılığı da ekliyor.

Yeni Şafak
09:51 - 10/05/2018 الخميس
Güncelleme: 09:52 - 10/05/2018 الخميس
Diğer
Ronaldo’nun yapımcılığını üstlendiği dizi Facebook’ta yayınlanacak.
Ronaldo’nun yapımcılığını üstlendiği dizi Facebook’ta yayınlanacak.

Kas uyarı cihazı, Monster’ın markası altındaki özel ROC serisi kulaklıkları ve ZTE’nin kendisinin adıyla hazırladığı özel telefonla teknoloji dünyasıyla temas eden ünlü futbolcu, yapımcılığa da sosyal medya üzerinden merhaba diyor. Ronaldo’nun yapımcılığını üstlendiği dizi Facebook’ta yayınlanacak. Dizide New York’un yakınlarındaki bir kasabada genç kızlardan oluşan bir futbol takımının maceraları anlatılacak.


Dizinin senaryosunu Memphis Beat’in yaratıcıları Liz Garcia ve Josh Harto kaleme alacak. Yürütücü yapımcılığı ise ABC’nin eski şefi Paul Lee’nin bağımsız film stüdyosu “wiip” üstlenecek. Deadline’da yer alan habere göre, dizideki futbol takımının kadrosu etnik olarak farklı kökenlerden gelen kızlardan oluşacak ve takım kazandıkça kasabadaki bazı sınıfsal ve etnik ayrımlar ortadan kalkacak. Dizide oyuncuların aile, arkadaşlık ve aşk hikayeleri de anlatılacak.

wiip Facebook’a Cristiano Ronaldo dışında başka bir ünlü ismi daha getirmişti. Şirket Facebook Watch’a Catherine Zeta-Jones’un başrolünde olduğu Queen America isimli bir içerik daha hazırlıyor.

#Cristiano Ronaldo
#Dizi
#Facebook
٪d سنوات قبل