|

CS:GO'da yine şampiyonluk peşindeyiz!

Bir 'altın' daha gelecek mi?

Yeni Şafak ve
21:27 - 1/05/2016 Pazar
Yeni Şafak

Elektronik spor (e-spor) alanında, dünya çapında yüksek para ödüllü turnuvalar düzenlenmeye devam ediyor. Operation Kinguin serisi de bu turnuvalardan bir tanesi. 3'ncüsü düzenlenen turnuvada 32 takım, Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) oyununda 20,000 dolar için kozlarını paylaşacak.



Operation Kinguin 3'te, bir önceki turnuvada yarı finale yükselmeyi başaran 4 takım, doğrudan play-off'a davet edilen 4 takım ve önceki turnuvaların elemelerinde yer alan 24 takım yarışacak. Toplamda 8 hafta sürecek turnuvanın grupları şu şekilde oluşuyor.





Turnuva, Pazartesi günü saat 17.00'de Tricked ile Esuba takımlarının mücadelesi ile resmen başlamış olacak. Operation Kinguin 3'ü canlı takip etmek isteyenler, canlı yayın bağlantısına

ulaşabilir.





Bu arada söz konusu turnuvanın ilk serisini Türkiye'yi temsil eden Space Soldiers (Uzay Askerleri) takımının kazandığını ve 1,500 dolar para ödülünün sahibi olduğunu belirtelim. Operation Kinguin 2'yi ise Ence ve Escape takımlarının final mücadelesi sonrasında Ence eSport 2-0 kazanarak 20,000 dolarlık ödülün sahibi olmuştu.






#counter-strike
#global offensive
#cs:go
#operation kinguin
#e-spor
8 yıl önce