|

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımı rekor kırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile alakalı resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar beğeni rekoru kırdı. #TekMilletTekYürek etiketiyle yapılan paylaşımlar Facebook, Twitter ve Instagram'da en çok beğenilen paylaşımlar arasına girdi.

Yeni Şafak
16:38 - 8/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 16:54 - 8/08/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya paylaşımları rekor kırdı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya paylaşımları rekor kırdı.

15 Temmuz'da FETÖ'cü askerlerin darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla milyonlar meydanlara döküldü ve 'darbeye dur' dedi. Yaklaşık 3 haftadır devam eden demokrasi nöbeti, geçtiğimiz gün Yenikapı'da düzenlenen tarihi Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile taçlandırıldı.



Tarihi miting için Twitter'da başlatılan #TekMilletTekYürek etiketi saatlerce dünya gündeminin zirvesinde yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım da yine rekor beğeni ve etkileşim aldı.





Cumhurbaşkanlığı'nda çalışan İsmail Cesur'un paylaştığı bilgilere göre, Başkomutan'ın Yenikapı'ya davet mesajı 27,3 bin RT ve 64,2 bin beğeni aldı.









Diğer taraftan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi Facebook hesabından yapılan paylaşımlar da rekor beğeni aldı. #TekMilletTekYürek etiketiyle yapılan paylaşımlar toplamda 9 milyon kişiye ulaştı ve 427 bin beğeni aldı.









Ayrıca Instagram hesabından yapılan paylaşımda bir ilk yaşandı. Tarihi mitingle alakalı yapılan paylaşım, 146,6 bin beğeni alarak, hesapta bu zamana kadar en çok beğeni alan paylaşım oldu.









#Demokrasi ve Şehitler Mitingi
#Yenikapı
#Recep Tayyip Erdoğan
#Sosyal Medya
#Facebook
#Twitter
#Instagram
8 yıl önce