|

Dünyanın en zengin insanları 1 saatte servet kazanıyor

Dünyanın en zengin insanlarının saat başı kazançları resmen duyanları şaşkına çeviriyor. Toplam kazançlarının haricinde saat başı kazançları ile de duyanların dudaklarını uçuklatan bu kişiler, her geçen dakika servetlerini arttırmaya devam ediyor. İşte dünyanın en zengin insanlarının saat başı kazançları.

Yeni Şafak
13:11 - 28/08/2018 Salı
Güncelleme: 13:25 - 28/08/2018 Salı
Yeni Şafak
Amazon'un kurucusu Jeff Bezos
Amazon'un kurucusu Jeff Bezos

Dünyanın en zengin insanları kurdukları şirketler ve geliştirdikleri ürünler sayesinde birer servet kazandılar. Dünyanın en zengin listelerinde boy gösteren bu kişiler her geçen gün daha da büyüttükleri şirketleri sayesinde ciddi kazançlar elde ederek servetlerini katlayarak büyütmeye de devam ediyorlar ve saat başı kazançları ile de görenlerin dudaklarını uçuklatmaya devam ediyorlar.

TEKNOLOJİ DEVLERİ ZENGİNLER LİSTESİNDE ZİRVEYE OTURDU

Teknolojide yaşanan gelişme dünyanın en zenginler listesinin değişmesine neden oldu. Daha öncesinde sanayii ve üretim odaklı şirketlerin başını çektiği listeyi artık teknoloji liderleri devraldı ve dünyanın en büyük yatırımları da bu sektörlere kaymaya başladı.

BİR SAATTE SERVET KAZANIYORLAR!

Büyük yatırımlar ile büyüyen teknoloji firmaları dünyanın en değerli şirketleri haline dönüşmeye başladı. Söz konusu şirketlerin kurucuları da bu sayede büyük servetler kazanarak dünyanın en zenginleri listesinde ilk sıralara yerleşmeye başladı. Toplam kazançları ile herkesi hayrete düşüren bu zenginler kazançlarını arttırarak her yeni döneme daha güçlü girmeye de devam ediyor ve saat başı kazançları ile resmen duyanların dudaklarını uçuklatıyor. Bizde sizler için dünyanın en zengin insanlarının saat başı kazandıkları parayı bir araya getirdik. İşte dünyanın en zengin insanlarının saat başı kazançları:

Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey


Saatte 205 bin dolar kazanıyor


Microsoft’un kurucusu Gates


Saat başı 456 bin dolar kazanıyor.


Tesla ve SpaceX'in kurucusu


Saat başı 684 bin dolar kazanıyor


Google’ın kurucularından Larry Page


Saat başı 924 bin dolar kazanıyor.


Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg


Saat başı 1.7 milyon dolar kazanıyor.


Amazon’un kurucusu Jeff Bezos


Saat başı 4.4 milyon dolar kazanıyor.


#Zengin
#Amazon
#Mikrosoft
6 yıl önce