|

Fortnite oyuncularına Avengers sürprizi

Çevrimiçi oyunlar arasında zirveyi PUBG ile paylaşan Fortnite, gişe rekortmeni Avengers: Infinity War ile ortak bir etkinlik düzenleyecek. Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından çevrimiçi olarak oynanan Fortnite bu hamleyle zirveye yükselebilir.

Yeni Şafak
14:41 - 8/05/2018 Salı
Güncelleme: 16:42 - 8/05/2018 Salı
Diğer
Fortnite, geçtiğimiz aylarda YouTube'da canlı yayın izlenme rekoru kırmıştı.
Fortnite, geçtiğimiz aylarda YouTube'da canlı yayın izlenme rekoru kırmıştı.

Fortnite, şu an gişe rekorları kırmakla meşgul olan Avengers: Infinity War ile ortak bir etkinlik yapacak. Filmin kötü karakteri Thanos, kısa bir süreliğine Fortnite'a konuk olacak. Yapımın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada savaşın bugün başlayacağı duyuruldu.

Özel etkinlik ile yeni bir oyun modu da eklenecek. ‘Infinity Gauntlet Limited Time Mashup’ adı verilen bu yeni modda oyuncular, altı adet sonsuzluk taşını haritada bulmaya çalışacak. Taşların hepsi toplandığında ise Thanos’a dönüşen oyuncunun güçleri artacak.

Avengers: Infinity War’ın yönetmenleri Joe ve Anthony Russo, oyunun büyük bir hayranı olduklarını ve fimin kurgusu sırasında Fortnite oynamaya gittiklerini açıkladı. Bu durum iki büyük yapımın ortak bir projede birleşme fikrini de beraberinde getirdi.

Fortnite’ın yeni oyun modu, tüm platformlar için ücretsiz olacak. Etkinliğin ne kadar süreceği hakkında bir bilgi verilmedi.

#YouTube
#Fortnite
#Avengers
6 yıl önce