|

Fotoğraf tutkunlarına özel Asus ZenFone 3 Zoom

İlk versiyonunu 2015 yılında tanıtan ve gelişmiş kamera yetenekleri ile özellikle fotoğraf tutkunlarının beğenisini kazanan Asus ZenFone Zoom, yeni versiyonuyla kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni Şafak
10:43 - 6/01/2017 Cuma
Güncelleme: 10:46 - 6/01/2017 Cuma
Yeni Şafak

Fotoğraf tutkunlarına özel Asus ZenFone 3 Zoom 5,5 inçlik Full HD ekranıyla beraber geliyor. Cihazın ekranı Corning Gorilla Glass 5 teknolojisi ile korunurken, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile de dikkat çekiyor. Qualcomm Snapdragon 625 işlemciden güç alan cihazın arka kısmında parmak izi okuyucu da yer alıyor.



Fakat Asus'un bu yeni cihazının en önemli yanı, kamerası. Arka kısmında çift kamera yer alan telefonun çift kamerasından bir tanesinde 12 megapiksel çözünürlüğünde IMX362 sensör kullanılıyor ve f1.7 diyafram açıklığı sunuluyor. Diğer kamera da yine 12 megapiksel çözünürlüğünde 2,3 kat optik yakınlaştırma yapabilmeyi mümkün kılıyor. TriTech+ otofokus teknolojisi, 4 eksenli optik görüntü sabitleme ve 3 eksenli elektronik görüntü sabitleme özelliğine sahip kamerada ayrıca 10 kat dijital yakınlaştırma ile birlikte toplam 12 kat yakınlaştırma yapılabiliyor.





Cihazın ön kamerası da özellikle özçekim tutkunlarını cezbedecek özelliklere sahip. 13 megapiksel çözünürlüğe sahip olan ön kamera Sony IMX214 sensör ve f2.0 diyafram aralığı ile gelecek.



Bu kadar önemli özelliklere sahip olmasına rağmen özgün bir tasarıma sahip olmayan Asus ZenFone 3 Zoom şubat ayında satışa sunulacak. Cihazın fiyat bilgilerinin bölgesel olarak belirleneceği için önümüzdeki dönemde açıklanması bekleniyor.









#Asus
#Zenfone 3 Zoom
7 yıl önce