|

Fotoğraflarınızı WhatsApp Sticker'ı yapan uygulama

WhatsApp konuşmalarını bu uygulamayla çok daha renkli hale getirebilirsiniz. Fotoğraflarınızı WhatsApp’ın yeni özelliğiyle ‘çıkartma’ formatına sokarak arkadaşlarınızla mesajlaşmanızı eğlenceli hale getirmek çok kolay.

Yeni Şafak
13:22 - 3/12/2018 Pazartesi
Güncelleme: 13:30 - 3/12/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Whatsapp için çıkartma yapabildiğiniz Sticker Studio uygulaması yalnızca Android platformunda bulunuyor.
Whatsapp için çıkartma yapabildiğiniz Sticker Studio uygulaması yalnızca Android platformunda bulunuyor.

Facebook Messenger ile hayatımıza giren Sticker(çıkartma) uygulamasının WhatsApp’a entegre edilmesiyle mesajlaşmalar daha eğlenceli hale geldi. Ancak mevcut çıkartmalar bana yetmez diyorsanız Sticker Studio uygulamasını kullanabilirsiniz.

Uygulamayı kullanmak için herhangi bir fotoğrafı yüklemeniz yeterli oluyor. Tasarladığınız çıkartmaları WhatsApp’a tanıtmak için en az 3 çıkartmalık bir paket oluşturmanız gerekiyor.

Şimdilik sadece Android platformunda olan ücretsiz uygulama dün Google Play'e yüklendi. Arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize bu uygulama ile güzel sürprizler yapabilirsiniz.

İndirme linki:


WhatsApp için çıkartma oluşturma

WhatsApp için kendi çıkartma oluşturmak isterseniz, bunları bir Android veya iOS uygulamasında paketleyebilirsiniz. Çıkartma uygulamanızı diğer uygulamalar gibi Google Play Store veya Apple App Store'da yayınlayabilirsiniz. Uygulamanızı indirip yükleyen kullanıcılar bu çıkartmaları WhatsApp içinden hemen göndermeye başlayabilir. WhatsApp üzerindeki çıkartmalar yasal, yetkili ve kabul edilebilir olmalıdır.

Minumum geliştirme ve kodlama deneyimiyle kolayca Android ve iOS için kendi çıkartmalarınızı yapmak için Örnek uygulamalar sağladık. Gelişmiş geliştiriciler, WhatsApp'ın desteklediği API'leri ve arabirimleri kullanarak daha zengin çıkartma uygulamaları da yapabilir.

  • Kendi çıkartmalarınızı yapmak için aşağıdaki maddeleri sağlamanız yeterli olacaktır:
  • Her çıkartma şeffaf bir arka plana sahip bir görüntüdür.
  • Çıkartmalar tam olarak 512x512 piksel olmalıdır.
  • Her etiket 100 KB'den az olmalıdır.
  • Çıkartma paketinizi WhatsApp çıkartması veya tepsisinde göstermek için kullanılacak bir simge de sağlamanız gerekir. Bu resim 96x96 piksel olmalı ve 50 KB'den az olmalıdır.
#WhatsApp
#çıkartma
#sosyal medya
5 yıl önce