|

Galaxy S8 ve Note 8 alana ücretsiz IconX verecek

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 1 Marta kadar Galaxy Note 8 ve Galaxy S8 alanlara 699 tl değerinde kablosuz kulaklığı ücretsiz verecek.

Yeni Şafak
09:43 - 20/02/2018 Salı
Güncelleme: 09:44 - 20/02/2018 Salı
Yeni Şafak
699 TL fiyat etiketine sahip kablosuz kulaklığı Samsung ücretsiz verecek
699 TL fiyat etiketine sahip kablosuz kulaklığı Samsung ücretsiz verecek

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, duyurduğu yeni kampanya ile kullanıcılarını heyecanlandırmayı başardı. Galaxy S9’un tanıtımı günler kala böyle bir kampanyaya baş vuran teknoloji devinin, bir önceki cihazların yani Galaxy S8+ ve Note 8 cihazlarının satışlarını son kez destekleme niyetinde olduğu anlaşılıyor.


Kampanya kapsamında Samsung, 1 Mart‘a kadar Galaxy Note 8, Galaxy S8, Galaxy S8+ ve Galaxy S8 Active cihazlardan birini satın alanlara dünyada 199 dolar, Türkiye’de ise 699 TL fiyat etiketine sahip Gear IconX kablosuz kulaklığı ücretsiz verecek.

Kendi hafızası olması nedeni ile mobil cihaza ihtiyaç duymadan müzik dinleme keyfi sunan bu kulaklıklar, Android, tablet ve iOS cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışabiliyor.


Kampanyanın şimdilik Türkiye için geçerli olmadığını üzülerek de olsa bilmenizde fayda var. Yakın zamanda bu kampanyaya Türkiye’yi de dahil edecek mi herkes merakla bekliyor.

#Samsung
#IconX
#Note 8
6 yıl önce