|

Hikayeler için yeni özellik geliyor

En popüler sosyal medya uygulaması Instagram, sürekli olarak yeni özellikleriyle kullanıcı deneyimini üst seviyelere çıkarıyor. Video içeriklerin süresini uzatacağını açıklayan Instagram, şimdi de çok kullanılan Hikayeler bölümü için yeni bir özelliği duyurdu.

Yeni Şafak
14:46 - 8/06/2018 Cuma
Güncelleme: 15:02 - 8/06/2018 Cuma
Diğer
Instagram Hikayeler bölümüne sürekli olarak yeni özellikler ekleniyor.
Instagram Hikayeler bölümüne sürekli olarak yeni özellikler ekleniyor.

Instagram Hikayeler bölümünde birden fazla video ve resim aynı anda paylaşma, gönderiyi Hikaye olarak paylaşma gibi özellikler kısa süre önce yayınlandı. Şimdi de kullanıcılar etiketlendiği hikayeleri tekrar hikaye olarak paylaşabilecek. Bu güncelleme yapılmadan önce ekran görüntüsünü alarak yeni bir hikaye paylaşılabiliyordu. Ancak duyurulan özellik sayesinde çok daha kolay ve hızlı bir şekilde paylaşım yapılabilecek.

Hikayeler’de etikete bildirim özelliği

Sosyal medya kullanıcıları, bundan böyle etiketlendikleri hikayeler için yeni bir bildirim alacak. Bu bildirimde “Bunu Hikayenize Ekleyin” menüsünü görecek ve bu menüyü tıklayan kullanıcı metin, çıkartma ve yeni hikayeyi ayarlayıp düzenleyebileceği bir önizleme ekranına gidecek. Ayrıca kullanıcılar yeniden paylaştıkları bu hikayelerde, hikayenin orijinal sahibini de etiketleyebilecek.

Android ve iOS kullanıcıları bu özelliğe, bir sonraki uygulama güncellemesinden sonra sahip olabilecek. Instagram‘ın güncellemelerini kaçırmamak için kullanıcılar sık sık uygulama marketlerini takip etmenizi öneriyoruz.

#Instagram
#Sosyal Medya
#Teknoloji
6 yıl önce