|

Huawei Mate 30 Pro da ana kamerayı değiştiriyor

Huawei Mate 30 Pro modelinde ana kamera tasarımını değiştirmeyi planlıyor. Kare tasarımdan dikdörtgen tasarıma geçmesi beklenen Huawei’in, Mate 30 Pro modelinde 5 ana kamera kullanması bekleniyor.

Yeni Şafak
17:11 - 12/01/2019 Cumartesi
Güncelleme: 17:36 - 12/01/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Huawei Mate 30 Pro modelinde de kameraya odaklanacak.
Huawei Mate 30 Pro modelinde de kameraya odaklanacak.
Huawei hiç zaman kaybetmeden Mate 30 Pro için kolları sıvadı.
ile büyük beğeni toplan Çinli teknoloji devi Huawei, Mate 30 modelinde de kamera tarafında ciddi yenilikler yapacak gibi görünüyor.

HUAWEİ MATE 30 PRO 5 KAMERA İLE GELECEK!

Huawei’de Mate 30 Pro modeli ile 5 kameralı telefon furyasına yetişmeye çalışıyor. Kamera tarafından kendini kanıtlayan firma, rakiplerini her defasında yaptığı hamle ile geride bırakmayı başarıyor. Mate 20 Pro modelinde kare tasarıma sahip bir ana kamera ile kullanıcılarının karşısına çıkan firma, Mate 30 Pro modelinde dikdörtgen forma geçerek ana kamera sayısını 5’e yükseltmeyi planlıyor.


Huawei’in yeni aldığı patent de 5 ana kameranın dikdörtgen formun içinde olacağını resmen onaylıyor.

MATE 30 PRO’NUN KAMERA HARİCİNDE YİNE İDDİALI ÖZELLİKLERE SAHİP OLMASI BEKLENİYOR!

Her Mate serisi ile rakiplerine karşı ezici bir üstünlük sağlayan Çinli teknoloji devi Huawei, Mate 30 Pro serisinde de aynı başarıyı devam ettirmeyi planlıyor. En üst seviye donanım özellikleri ile kullanıcılarının karşısına çıkan firmanın, yeni Mate serisinde de en güncel teknolojiyi bir araya getirmesi bekleniyor.

HUAWEİ MATE 30 PRO NE ZAMAN SATIŞA SUNULACAK?

Huawei Mate 30 ailesinin önümüzdeki yılın ekim ayında tanıtılması bekleniyor. Yıl sonuna doğruda Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor.


#Huawei
#Mate 30 Pro
#Mate serisi
#Kamera
#Ana kamera
5 yıl önce