|

Hyundai’den yeni modelleri için uygulama geliyor!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Hyundai, yenilikçi çalışmalarını kullanıcılarına sunacağı yeni bir uygulama ile sürdürmeyi planlıyor.

23:31 - 29/04/2019 Pazartesi
Güncelleme: 23:35 - 29/04/2019 Pazartesi
Diğer
Özellikle yeni çıkarılacak Hyundai ve Kia'nın elektrikli otomobil modelleri için sunulacağı belirtilen uygulama sayesinde kullanıcıların araçlarını büyük oranda özelleştirebilmeleri sağlanacak.
Özellikle yeni çıkarılacak Hyundai ve Kia'nın elektrikli otomobil modelleri için sunulacağı belirtilen uygulama sayesinde kullanıcıların araçlarını büyük oranda özelleştirebilmeleri sağlanacak.

Özellikle son zamanlarda yaptığı yenilikçi çalışmalar ile kendinden bahsettiren ve geleceğe yatırım yapan Hyundai, geliştirdikleri bir uygulama ile yeni modellerinin daha fazla özelleştirilebilir olacağının müjdesini verdi.

Hyundai’den yeni modelleri için uygulama geliyor!

Geçtiğimiz günlerde geleceğin kokpit tasarımı ile karşımıza çıkan ve otomobil dünyasında her geçen gün yenilikçi çalışmaları ile kendinden bahsettirmeyi başaran Hyundai, şimdi de karşımıza kullanıcılara sunacağı yeni modellerinin daha fazla özelleştirilebilmesini sağlayacak bir uygulamanın haberini veriyor. Özellikle yeni çıkarılacak Hyundai ve Kia'nın elektrikli otomobil modelleri için sunulacağı belirtilen uygulama sayesinde kullanıcıların araçlarını büyük oranda özelleştirebilmeleri sağlanacak.

Teknolojioku'nun haberine göre firma tarafından yapılan açıklamalarda yeni uygulama ile otomobile ait motorun maksimum tork çıkışı, ateşleme, hızlanma ve yavaşlama yetenekleri, rejeneratif frenleme kapasitesi, maksimum hız sınırı, duyarlılık ve iklim kontrolünde enerji kullanımı olarak yedi farklı performans değeri sürücüler tarafından kolaylıkla değiştirilebilecek. Özellikle bu uygulama ile sürücülerin detaylı bir kişiselleştirme ayarı yapabilecekleri ve istemeleri halinde bu ayarlarını internet üzerinden başka araçlara aktarabilecekleri belirtildi.

Hyundai geleceğe yatırım yapıyor

Hyundai tarafından yapılan açıklamalarda 2025 yılına kadar pazara 23 adet elektrikli otomobil sunulacağı belirtilirken, yeni otomobillerle birlikte gelecek yenilikler otomobil severleri şimdiden heyecanlandırmışa benziyor. Özellikle geleceğe yönelik çalışmalar yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran firmanın, kullanıcılarına sisteme girdikleri rota bilgisine göre özel performans seçenekleri sunacağı da belirtiliyor.

#Hyundai
#Kia
#uygulama
5 yıl önce