|

Instagram hikayelere yeni özellik: Metin modu

Instagram, hikayeler için yeni bir özelliğini yayınladı. WhatsApp ve Facebook'un hikaye bölümlerindeki yalnızca yazı olan hikaye özelliği eklendi.

Yeni Şafak
14:38 - 2/02/2018 Cuma
Güncelleme: 14:46 - 2/02/2018 Cuma
Diğer
Instagram'a yeni güncelleme geldi.
Instagram'a yeni güncelleme geldi.

Popüler sosyal medya platformu Instagram için beklenen hikaye metin paylaşma özelliği sonunda geldi. Bir süredir test edilen ‘metin modu’ özelliği artık tüm kullanıcılar için aktif oldu. Normalde Instagram hikayelerinde bir yazı paylaşmak için arkaplana bir fotoğraf koymak gerekiyordu. Bu yeni mod ile beraber arkaya fotoğraf veya video eklemeden, metin stillerini kullanarak yazılar paylaşabileceksiniz.


Hikaye paylaşmak istediğinizde tıkladığınız “yeni” butonu üzerine tıklayıp alt kısımda yer alan seçeneklerden “yazı” seçeneğine ulaşarak siz de Instagram’da yazı paylaşabilirsiniz. Yazınızın arkasında Instagram’ın çeşitli arka planlarından birini ekleyebilir, kelimeleri veya cümleleri vurgulayarak bir metni paylaşabilirsiniz. Bu güncelleme ile fotoğraf ve video kısmına yazıya daha çok müdahale edebileceksiniz.

Normal hikayelerde olduğu gibi, yalnızca yazının bulunduğu hikayeler de 24 saat sonra kayboluyor. Yeni güncelleme iOS ve Android için yayınlandı.

#Instagram
#Facebook
#Whatsapp
#Güncelleme
6 yıl önce