|

Instagram’dan video ve fotoğraf indirmenin en kolay yolu

Instagram video ve fotoğraf indirmek artık çok kolay! Doğrudan video ve fotoğraf indirmeye izin vermeyen sosyal medya devi Instagram’dan video ve fotoğrafları nasıl indirebileceğinizi haberimizde anlattık. İşte Instagram’dan video ve fotoğraf indirmenin en kolay yöntemi...

Yeni Şafak
15:09 - 1/08/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Instagram, 2018 itibari ile 500 milyon kullanıcı sayısını aştı.
Instagram, 2018 itibari ile 500 milyon kullanıcı sayısını aştı.
Intagram’dan
video ve resim nasıl indirilir
sizler için haberimizde derledik. Dünyanın önde gelen sosyal medya devi Instagram, 2018 itibari ile 500 milyon kullanıcı sayısını aştı. Yüklenen post sayısı da kullanıcı sayısına oranla artarak yükselmeye devam ediyor. Birçok kullanıcı da paylaşılan video ve resimleri indirerek ya kendi profillerinde paylaşmak istiyor ya da bilgisayarına veya telefonuna indirerek arşiv yapmak istiyor. Instagram’da paylaşılan fotoğraf ve videoyu ise direk indirmek mümkün değil.

İnstagram’da video ve fotoğraf nasıl indirilir?

Instagram’dan video ve fotoğraf indirmek yukarıda bahsettiğimiz gibi ne yazık ki doğrudan mümkün değil. Lakin video ve fotoğraf indirmek size anlatacağımız yöntem ile aslında aslında çok kolay!

İşte Instagram’dan video ve fotoğraf indirmenin yolu:
İlk olarak indirmek istediğiniz video ve fotoğrafın postunu açarak linki kopyalayın. Sonrasında
linke tıklayarak
Instagram video ve fotoğraf indirme
nizi sağlayacak platformu açın. Platformun ortasında yer alan yer alan kısma daha öncesinde kopyaladığınız linki yapıştırın. Ardından
“Download”
yazan yere tıklayın yazan yere tıklayın. Akabinde yeşil renkte beliren
“Download video”
yazan yere tıklayın. Video otomatik olarak indirilmeye başlayacak.

Instagram nedir?

Instagram 2018 itibari ile 500 milyondan fazla kullanıcı sayısına ulaşmış dünyanın en büyük fotoğraf ve video paylaşım platformu olarak biliniyor. Facebook’un satın alması ile birlikte hızlı bir büyüme ivmesi kazanan Instagram, günümüzde dünyanın en büyük sosyal medya platformları arasında yerini alıyor.


#Instagram
#Instagram video indirme
#Instagram fotoğraf indirme
#Instagram video ve fotoğraf indirme
6 yıl önce