|

Instagram’da fotoğraf ve video ile mesajlaşma dönemi

Her geçen gün kullanıcı sayısını katlayarak büyüten popüler sosyal paylaşım devi Instagram, kullanıcılarının eğlenceli vakit geçirebilmesi için yepyeni özellikleri platformuna eklemeye devam ediyor. Bu seferki eklediği özelliğinde ise kullanıcılarına eğlenceli mesajlaşmanın yolunu açıyor.

Yeni Şafak
11:45 - 20/08/2017 Pazar
Güncelleme: 11:53 - 20/08/2017 Pazar
Yeni Şafak
Ünlü fotoğraf paylaşım platformu Instagram, yeni özelliği ile kullanıcılarına daha eğlenceli mesajlaşma imkanı sunuyor.
Ünlü fotoğraf paylaşım platformu Instagram, yeni özelliği ile kullanıcılarına daha eğlenceli mesajlaşma imkanı sunuyor.

Popüler fotoğraf paylaşım platformu Instagram 10.34 sürümlü güncellemesi ile kullanıcılarını eğlenceli bir özellikle daha buluşturuyor.

Yeni gelecek özellikle birlikte kullanıcılar, gönderilen fotoğraf veya videolara, eğlenceli fotoğraf, video ve stickerlarla cevap verebilecek. Bildiğiniz gibi Instagram yakın zamanda kullanıcılarına sunduğu güncelleme ile yorumlar bölümüne ‘yanıtla’ ikonunu getirmişti. Şimdi ise bu özelliği geliştirerek söz konusu özelliği kullanıma sunmaya hazırlanıyor.


Bu özellik ise kullanıcılarına şöyle bir imkan sunuyor;

Yeni özellik kişiye gelen mesaj, fotoğraf veya video gönderilerine ayı şekilde mesaj, fotoğraf veya video ile cevap verme imkanı tanıyor. Gelen gönderin altında yer alan yanıtla seçeneğine tıklandığınızda ise kamera açılıyor. Bu özelliği kullanarak kaydedilen görüntülerin üzerinde oynayabilecek olan kullanıcılar sctickerlar ekleyerek eğlenceli vakit geçirme imkanına kavuşacak. Ayrıca ikiye bölünen ekran sayesinde Instagram kullanıcıları, gönderilen görselleri sticker olarak da kullanabilme fırsatına bulabilecek.


Bu güncellemeye sahip olabilmek içinse App Store ve Play Store'dan güncelleştirmeleri kontrol etmeniz ve yüklemeniz gerekmektedir.

#Instagram
#Mesaj
#Fotoğraf
#Video
7 yıl önce