|

İstanbul Huawei ziyaretçi akınına uğradı

Çinli teknoloji devi Huawei, 6 Nisan Cumartesi günü Türkiye’de ikinci Deneyim Mağazası’nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışa özel efsane indirimler uygulayan firma, ilk iki günde ziyaretçi akınına uğradı.

10:49 - 9/04/2019 Salı
Güncelleme: 11:02 - 9/04/2019 Salı
Yeni Şafak
Huawei Türkiye'deki ilk mağazasını İzmir'de açtı.
Huawei Türkiye'deki ilk mağazasını İzmir'de açtı.

Çinli teknoloji devi Huawei, 6 Nisan Cumartesi günü Türkiye’de ikinci Deneyim Mağazası’nın açılışını İstinyePark’ta gerçekleştirdi. Türkiye pazarı büyük ilgi duyan firma, her geçen gün farklı kulvarlarda ülkemize olan yatırımlarını arttırarak büyümeye devam ediyor.


Ziyaretçi akınına uğradı

Türkiye’deki Huawei hayranları tarafında büyük ilgi gören mağaza, açılışa özel indirim kampanyaları ile ziyaretçilerini memnun etmeyi başardı. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre Nisan tarihinde saat 12.00’da açılan mağazayı 2 gün içerisinde 6 bin 500 kişi ziyaret etti.


Tüm ürünleri yerinde deneyimleme imkanı bulan ziyaretçiler, satın almadan önce cihaz hakkında tüm detayları öğrenme fırsatı buldu. Buna ek olarak hali hazırda kullandıkları cihazlar ile de Huawei ürünlerini kıyaslama imkanı bulan ziyaretçiler, beraberinde açılışa özel indirim fırsatlarından da yararlanma imkanına kavuştular.


Yine firma tarafından yapılan açıklamaya göre firma, açılıştan sonraki ilk iki günde 4 milyon TL’nin üzerinde ciro elde etti. Deneğim Mağazasının en büyük ilgi gören ürünü ise P30 ailesi oldu.


#Huawei
#Açılış
#Deneyim Mağazası
5 yıl önce