|

İşte Volkswagen’in en küçüğü GTI

Alman otomotiv devi Volkswagen, yeni Up GTI modeli ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk modelini 1974 yılında üreten firma, yeni aracında son teknoloji ile eski GTI modelini başarılı bir şekilde günümüze taşımayı başarmış

Yeni Şafak ve
11:47 - 22/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Volkswagen, eski GTI modelini günümüz teknolojisi ile birleştirerek günümüze taşımayı başardı.
Volkswagen, eski GTI modelini günümüz teknolojisi ile birleştirerek günümüze taşımayı başardı.

Alman otomotiv devi Volkswagen, 1974 yılında piyasaya çıkardığı İlk Volkswagen GTI modeli, sevenleri tarafından büyük ilgi ile karşılanmıştı. Dünyanın karşısına yeni bir segmentle çıkan firma, spor otomobil sevenlerin beğenisini toplamayı başarmıştı.

Şimdi ise Volkswagen, Up GTI modelini kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. GTI özelliklerini bünyesinde barındıran yeni model, küçük ve şirin bir tasarıma sahip. Yılların teknolojik birikimini bu araca yansıtan otomotiv devi, GTI özelliklerinden vazgeçmeden aracı evrimleştirerek günümüze taşımayı başarmış.


Ayrıca yeni Volkswagen UP GTI, hayranlarının karşısına iki kapılı ve 1.0 litrelik turbo şarjlı üç silindirli motor ile çıkacak. Bununla birlikte 108 beygir güç üreten aracın motoru ise yeni versiyon motorla 113 beygire yükseltildi.

Boyutları ile küçük otomobil hayranlarının beğenisini toplayacak bu araç, motor gücü ile meraklılarına spor otomobil havasını beraberinde yaşatacak.


#GTI
#Volkswagen
#Otomotiv
7 yıl önce