|

James Bond yeni filmde elektrikli otomobil kullanacak

Yeni James Bond filmi için kısa bir süre kaldı. Efsane sinema karakteri 007’nin kullanacağı Aston Martin markalı aracın modeli de kesinleşti. Her zaman en yüksek teknolojiyi kullanan 007, yeni macerasında büyük benzinli motordan vazgeçecek.

Yeni Şafak
11:22 - 14/03/2019 Perşembe
Güncelleme: 11:30 - 14/03/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Aston Martin Rapide E
Aston Martin Rapide E

James Bond serisinde başrol oyuncuları genellikle Aston Martin markalı otomobiller kullanıyordu. Bu gelenek serinin son filminde de değişmeyecek. Ancak 007’nin kullandığı aracın özelliklerinde bir değişiklik olacağa benziyor.


Başrolde yine Daniel Craig’in yer alacağı James Bond filminde kullanılacak Aston Martin modeli için yönetmen Cary Joji Fukunaga, bir talepte bulundu. Filmin yönetmeni serinin son filminde tamamen elektrikli Aston Martin Rapide E modelinin olmasını istiyor.


İngiltere merkezli şirketin ilk elektrikli otomobil modelinden yalnızca 155 adet üretilecek. Fukunaga’nın filmde yer alması için bir adedi Aston Martin’den özellikle istettiği belirtiliyor.

2019 sonunda 250 bin sterlin fiyatla satışa sunulması beklenen Aston Martin Rapide E’nin 2020 yılındaki filmde boy göstermesi muhtemel. Serinin yeni filmi önümüzdeki yıl Nisan ayında gösterime girecek.

#Aston Martin
#Elektrikli
#otomobil
5 yıl önce