|

Lamborghini Huracan'ın yağ değişim videosu

Fiyatı 3 milyon TL olan Lamborghini Huracan’ın yağı nasıl değişir? Bir YouTube kanalı, bu sorunun cevabını video olarak paylaştı. Geçtiğimiz hafta da Bugatti Veyron’un 21 bin dolarlık yağ değişim videosu sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girmişti.

Yeni Şafak
14:14 - 12/08/2018 Pazar
Güncelleme: 14:17 - 12/08/2018 Pazar
Yeni Şafak
Lamborghini Huracan
Lamborghini Huracan

Royalty Exotic Cars isimli YouTube kanalı lüks araçlarla ilgili videolar paylaşıyor. Geçtiğimiz hafta dünyanın en pahalı araçlarından Bugatti Veyron’un yağ değişim videosuyla sosyal medya trendlerine giren kanal bu sefer de Lamborghini Huracan’ın videosunu yayınladı.

İtalyan spor otomobil üreticisinin en gözde modeli Huracan’ın yağ değişim süreçleri oldukça zor ve biraz da can sıkıcı görünüyor. Alt kısmında 8 adet yağ tahliye tapası bulunan Huracan’ın bu tapalarına ulaşmak oldukça zor. 3 kapak ve yaklaşık 50 cıvata söküldükten sonra ulaşılan yağ tahliye tapalarıyla uğraşmaksa çok can sıkıcı görünüyor. Kanalın sahibi Jesse Tang, aracın oldukça pahalı olması sebebiyle ekstra özen gösterildiği ve bu durumun da yağ değişim süresini ciddi derecede uzattığını söylüyor.


Motorda bulunan 9 litre yağ boşaltıldıktan sonra yeni yağı dolduran Tang’in yaptıkları, garajda yapılabilecek basit bir işlemden çok daha uzun sürüyor. Lamborghini Huracan, her ne kadar Bugatti Veyron kadar olmasa da diğer araçlarla kıyaslandığında oldukça karmaşık ve zor bir yağ değişim işlemine sahip.

#Lamborhini
#Huracan
#Yağ değişimi
#Otomobil
6 yıl önce