|

LG G6’ya ait ilk görüntü ve detaylar ortaya çıktı

MWC 2017 fuarı teknoloji basını için önemli tanıtımların yer alacağı bir fuar olacak. Fuarın en sürpriz isimlerinden birinin ise LG G6 olması bekleniyor. LG’nin yeni amiral gemisi olacak G6 hakkında yeni fotoğraflar ve detaylar ortaya çıktı.

Yeni Şafak
15:54 - 24/01/2017 Salı
Güncelleme: 12:12 - 23/02/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Görsel The Verge'den alınmıştır. LG G6'ya aittir.
Görsel The Verge'den alınmıştır. LG G6'ya aittir.

MWC 2017'de tanıtılacak olan LG G6 için son bilgileri The Verge elde

. Modüler tasarımı ile dikkat çeken LG G5 sonrası G6'nın nasıl olacağı merak ediliyordu. Elde edilen fotoğraflar ise tasarımsal açıdan değişiklik yapıldığını gösteriyor. Fotoğraf her ne kadar telefonun tüm gövdesini görmemizi engellese de yuvarlatılmış köşeleri ve alüminyum görünümlü kenarlarıyla LG G6 selefinin tasarımını tamamen rafa kaldırmış gözüküyor. Bu haliyle LG G6'nın selefine nazaran daha şık ve etkileyici olduğunu söylemek mümkün.



LG'nin kamera arkasına taşımaktan vaz geçtiği ses açma kapama tuşları G6'da da gövde kenarında konumlanıyor. Cihazın ekran boyutu ise 5,7 inç boyutunda, ekran oranı ise 2:1 şeklinde olacak. Neredeyse çerçevesiz bir ekranla gelen LG G6'nın ekran-gövde oranı ise yüzde 90 seviyesinde olacak. Son dönemde çıkması beklenen önemli telefonların neredeyse çerçevesiz ekran kullanması, 2017'nin çerçevesiz ekranlar için önemli bir yıl olacağını gösteriyor. LG G6'da G5'de yer alan modüler tasarımın olmadığını da belirtelim. Yeni telefonda en şaşırtıcı değişiklik ise artık LG G6'da seleflerine nazaran dâhili pilin kullanılmış olması.



LG G6 hakkında tam ve detaylı bilgileri önümüzdeki ay düzenlenecek olan MWC 2017 fuarında öğrenebileceğiz.






#LG G6
7 yıl önce