|

LG G8 modelinde fiyat kozunu kullanacak

LG 2019 yılında rakiplerinin karşına fiyat avantajı ile çıkacak. Elindeki tüm üstün özellikleri 2019 yılında tanıtması beklenen LG G8 cihazında bir araya getirecek olan firma, herkesin merakla beklediği özelliği telefonuna eklemeyerek farklı bir atılım yapmayı planlıyor.

Yeni Şafak
03:28 - 5/01/2019 Cumartesi
Güncelleme: 03:34 - 5/01/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
LG 2018 yılında beklediği başarıyı yakalayamadı.
LG 2018 yılında beklediği başarıyı yakalayamadı.

Güney Koreli teknoloji devi LG’nin 2019 yılında tanıtması beklenen G8 modelinde herkesin merakla beklediği özelliği kullanıcılarına sunmayacağı belirtiliyor.

LG G8 MODELİNDE 5G’YE YER VERMEYECEK!

2018 yılında beklediği başarıyı yakalayan LG, 2019 yılında tanıtımını gerçekleştireceği G8 modeli ile büyük bir atılım yapmaya hazırlanıyor. Lakin ismi açıklanmayan bir LG yöneticisine dayandırılan habere göre Güney Koreli firma, geleceğin teknolojisi olarak adlandırılan 5G özelliğine yeni cihazında yer vermeyecek.


LG 5G HARİCİNDE TÜM ÜSTÜN ÖZELLİKLERE G8 MODELİNDE YER VERECEK!

5G özelliğini G8 modelinde yer vermeyi planlamayan LG, kullanıcılarının karşısına tüm üst düzey özellikleri barındıran bir modelle çıkmaya hazırlanıyor. Özellikle ekran tarafında dikkatleri üzerine çekmeyi hedefleyen teknoloji devinin, küçük bir çentik kullanacağı düşünülüyor.


LG G8 FİYAT AVANTAJINI KULLANACAK!

Rakiplerinin karşısına fiyat kozu ile çıkmayı planlayan LG’nin, bu kozu 5G teknolojisini kullanmayarak elde edeceği belirtiliyor. Zira OnePlus CEO'sunun daha önce yaptığı açıklamaya göre 5G teknolojisi oldukça pahalı bir teknoloji ve telefon üretim maliyetlerini oldukça yukarı çekiyor. Bu durumu avantaja çevirmeyi planlan LG ise G8 modelinde 5G teknolojisine yer vermeyerek rakiplerini geride bırakmayı hedefliyor.

#LG
#G8
#5G
#Üstün özellik
5 yıl önce