|

Motorun aşırı ısınmasını engelliyor

Petronas, binek otomobiller için özel olarak geliştirdiği Syntium ürün ailesi ile otomotiv dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor.

Yeni Şafak
11:21 - 18/08/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:23 - 18/08/2018 Cumartesi
Diğer
Geliştirilen yağ, motorun aşırı ısınması neticesinde zarar gören parçaları koruyor.
Geliştirilen yağ, motorun aşırı ısınması neticesinde zarar gören parçaları koruyor.

Petronas, binek otomobiller için özel olarak geliştirdiği Petronas Syntium ailesi ile madeni yağ dünyasındaki iddiasını ortaya koyuyor. Dur-kalk sürüşün yoğun olduğu şehir yollarında, ağır yüklü seyahatlerde, yüksek hızlı otoyol sürüşlerinde, çok eğimli yol şartlarında benzersiz bir koruma ve mükemmel performans sağlayan Syntium ürün ailesi, çok supaplı, turbo ya da süperşarj beslemeli, gelişmiş emisyon kontrolüne sahip tüm modern motorların ihtiyaçlarını karşılıyor. Motordaki yıpranma ve aşınmaları önlemeye yardımcı olmak amacıyla yüksek sıcaklıkta yağ buharlaşmasını engelleyen Syntium ürün ailesi, ilk çalıştırmada gerçekleşen sürtünme ve yıpranmayı önlerken, üstün yakıt ekonomisiyle de önemli oranda yakıt tüketimini azaltıyor.

AŞIRI ISIYLA SAVAŞAN COOLTECH TEKNOLOJİSİ!

Star’ın haberine göre Formula 1 pistlerinde ve birçok önemli motor sporları yarışında, AMG işbirliği ve Petronas’ın edindiği tecrübeyle özel olarak geliştirilmiş CoolTech teknolojisiyle donatılan Syntium ürün ailesi, bu teknoloji sayesinde en ekstrem şartlarda bile motorun aşırı ısıyla başa çıkabilmesini sağlıyor. Bu sayede modern sürüş koşulları sebebiyle çok fazla baskıya maruz kalan motorun kritik bileşenlerinin hasar görmesini engelliyor ve oluşabilecek yüksek maliyetli hasarların önüne geçiyor. Aşırı ısıdan etkilenebilen motor parçalarının üzerinde oluşan baskı ve ısıyı emerek transfer eden CoolTech teknolojisi, motor içerisindeki sıcaklığı dengeleyerek performansı mükemmel şekilde koruyor.

Tam sentetik Petronas Syntium 7000, Petronas Syntium 5000, Petronas Syntium 3000 ve yarı sentetik Petronas Syntium 800’den oluşan Petronas Syntium ürün ailesi; dizel, benzinli, atmosferik, aşırı beslemeli, yüksek performanslı ya da düşük emisyon değerlerine sahip tüm modern motor seçeneklerinin gereksinimlerini karşılar ya da aşarken, birçok otomotiv üreticisinin de onayını alıyor.

#Motor
#Yağ
#Aşırı ısınma
6 yıl önce