|

Böylesi görülmedi: Forma yüzünden yenildiler!

İstanbul U19 2. Ligi'nde Esenler Tokatspor-Gültepe Özgençlikspor maçı iki ekibin forma renklerinin aynı olması nedeniyle oynanamazken bunun faturası ev sahibi ekibe çıktı.

Yeni Şafak ve
12:28 - 5/06/2015 Cuma
Güncelleme: 09:33 - 5/06/2015 Cuma
Yeni Şafak

TFF İstanbul İl Temsilciliği, zorunlu olmasına rağmen yedek forma bulundurmadığı için ev sahibi Tokatspor'u hükmen 3-0 mağlup sayarken Kırmızı-Beyazlılar 1. Lig yolunda ummadıkları büyük bir darbe aldı.




Tertip Komitesi'nin karar metni şöyle:



"İstanbul Esenler Tokat- Gültepe Özgençlik maçı başlamadan önce her iki takımın forma renginin aynı olması sebebiyle oynatılmadığı anlaşıldı. Bu durumda 2014-2015 Amatör Uygulama Kitabının 17.sayfa 4.maddesine göre ev sahibi takımın forma değiştirmesi gerekirken bunun yapılmadığı anlaşıldı.


FMT'nin 22/ğ maddesine göre müsabakalar için çıkarılmış düzenleme hükümlerine uymayan ev sahibi İstanbul Esenler Tokat takımının 3-0 hükmen yenik sayılmasına, İstanbul Esenler Tokat kulübünden 300 TL hakem ve personel masrafının beş gün içinde tahsiline, ödenmediğinde İl Disiplin Kurulu'na sevkine ve ayrıca lisans işlemlerinin durdurulmasına karar verilmiştir."


#Amatör Futbol
#TFF
#Esenler Tokatspor
#Gültepe Özgençlikspor
9 yıl önce