|

Netflix bağımlılığı ailesinin hayatını kurtardı

Netflix bağımlılığı ailesinin hayatını kurtardı. ABD'nin Delaware eyaletinde yaşanan 13 yaşındaki gencin Netflix bağımlılığı, gece evde yaşanan feci yangından kurtulmalarına neden oldu. Olay sonrası can kaybı yaşanmazken Damir Borden ve ailesinin yaşadığı ev tamamen kül oldu.

Yeni Şafak
14:32 - 6/01/2019 Pazar
Güncelleme: 14:42 - 6/01/2019 Pazar
Yeni Şafak
Yapılan açıklamaya göre yangın 4 dakika içerisinde tüm mutfağı sardı.
Yapılan açıklamaya göre yangın 4 dakika içerisinde tüm mutfağı sardı.

Netflix bağımlığı ailesinin hayatını kurtardı. ABD'nin Delaware eyaletinde yaşanan 13 yaşındaki gencin gece geç saatlere kadar Netflix’ten dizi izlemesi ailesini ve kendini feci bir yangından kurtardı.

Annesinin uyuması konusundaki uyarılarına uymayan Damir Borden, gece Netflix’te dizi izlemeye devam etti gecenin ilerleyen saatlerinde duman kokusu alan Borden, yangını fark ederek ailesini uyandırdı ve feci bir kazanın önüne geçti. Yapılan açıklamada ise tamamen kül olan evden Borden'ın Netflix bağımlılığı sayesinde kurtuldukları açıklandı.

NETFLİX İZLEMEYİ BIRAKMADI İÇİN HAYATTAYIZ!

Olay sonrası Borden’ın annesi Damir beni dinleyip uyumaya gitseydi, şimdi nerede olurduk bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Sonrasında yağının çok hızlı yayıldığını belirten Borden "Biz uyandıktan sonra neredeyse 4 dakika içinde tüm mutfak alevler içinde kalmıştı. O anlarda zaman, bizim için çok önemliydi. Damir uyuyor olsaydı, sonuç çok trajik olurdu." dedi. Ayrıca verdiği röportajda, "Önce koridordaki dumanları, sonra da alevleri gördüm. Hemen annemlere seslendim fakat uyuyorlardı. Netflix izlemiyor olsaydım, ben de uyuyor olurdum." açıklamasını yaptı.

#Netflix
#Dizi
#Yangın
5 yıl önce