|

Beş lensli Nokia 9'un fotoğrafları sızdırıldı

HMD Global’in satın aldığı Nokia, yeni modelleriyle gündemde kalmayı başarıyor. İnternete sızan yeni görsellere göre Nokia, beşli kamera sistemini yeni cihazlarda kullanacağa benziyor.

Yeni Şafak
11:37 - 5/09/2018 الأربعاء
Güncelleme: 11:47 - 5/09/2018 الأربعاء
Yeni Şafak
Nokia 9 için yapılan bir konsept tasarım.
Nokia 9 için yapılan bir konsept tasarım.

Nokia firması Nokia 9 modeliyle sürekli olarak gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde TA-1131 koduyla Çin merkezli 3C platformunda ortaya çıkan cihazın görselleri internete sızdırıldı. Fotoğraflarda beş arka kamerası olan cihazın bu yıl sonuna kadar tanıtılması bekleniyor. Firmanın kamera lensleri için Zeiss’ın altyapısını kullanacağı belirtiliyor.

  • Beşli arka kamera sisteminde lensler sıra dışı bir şekilde konumlandırılmış. Yeni amiral gemisi kullanıcılarına geniş açı ve yüksek optik zum imkanlarını bir arada sunabilecek gibi görünüyor. Yüksek çözünürlüklü olacağı belirtilen kameranın Huawei P20 Pro’daki 3 lensten çok daha iyi olacağı iddia ediliyor.


Çentikli tasarım ve ekran altı parmak izi sensörü

PureView markasını da satın alan HMD Global, bu modele A1 Plus kod adını vermiş. İşlemci olarak Snapdragon 845 kullanacağı belirtilen Nokia 9’da parmak izi sensörü ekran altına gizlenecek. OLED ekranı LG’den tedarik edileceği belirtilen cihaz bu yılın modası haline gelen çentikli tasarıma sahip olabilir.

Fotoğraflarda görülen cihazın Nokia 9 olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. Henüz ön yüzü veya daha net bir görseli bulunmayan cihaz büyük bir merakla bekleniyor.

#Nokia
#HMD Global
#5 lens
#kamera
٪d سنوات قبل