|

Note 8 dudak uçuklatan fiyat etiketi ile geliyor

Güney Koreli teknoloji devinin piyasaya süreceği Note 8’in avrupa satış fiyatı ortaya çıktı. Söz konusu sızıntı bilgiye bakıldığında cihazın, piyasadaki en yüksek fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor.

Yeni Şafak ve
12:45 - 24/06/2017 Saturday
Güncelleme: 12:47 - 24/06/2017 Saturday
Yeni Şafak
Samung'un tanıtımını yapacağı göz bebeği Note 8'in Avrupa çıkış fiyatı ortaya çıktı.
Samung'un tanıtımını yapacağı göz bebeği Note 8'in Avrupa çıkış fiyatı ortaya çıktı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2016 yılında piyasaya sürdüğü Note 7 sıkandalından sonra bu yıl içerisinde samsung severlerin beğenisine sunmaya hazırlandığı Note 8’in üzerinde bir hayli titiz bir çalılma yürttü. Geçtiğimiz sene yaşanan talihsizliği unutturacağının sözünü veren firma bu serisinde elindeki tüm teknoloji ile kullanıcılarını buluşturmayı planlıyor.

Bildiğini gibi Note 8’in tasarımı, özellikleri ve test sonuçları hakkında çıkan çeşitli sızıntıları sizler ile paylaşmıştık. Şimdi ise teknoloji devinin göz bebeği olan cihazın avrupa satış fiyatı ortaya çıktı.

İnternte üzerinden yayınlanan sızıntı bilgilere bakıldığında ortaya çıkacak cihaz firmanın en güçlü cihazı olacak. Bu denli bir teknojiyi bünyesinde barından bir cihazında fiyat etileti haliyle alışık olduğumuzun dışında olacak gibi görünüyor.

Birçok sızıntı kaynakta yer alan bilgiye göre Samsung Galaxy Note 8’in Amerika Birleşik Devletleri'nde 925 dolar, Avrupa’da ise 999 dolar fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor. Bu fiyat etiketine göre dolar kuru ve Türkiye’de alınan vergiler hesaba katıldığında cihazın fiyatı 5000 tl bandında olacak gibi görünüyor.

Samsung’un Galaxy S8 ve S8+ cihazının fiyat etiketine bakıldığında Note 8’in belirtilen fiyat ile piyasaya sunulması muhtemel görünüyor. Zira teknoloji devinin piyasaya süreceği cihaz, firmanın elindeki en son teknolojiyi barındıracağı ifade ediliyor.

Tabiki cihaz söz konusu fiyat etiketini hak ediyor mu? Bunu bize zaman gösterecek.

#Samsung
#Note 8
#Fiyat eitiketi
7 years ago