|

OnePlus 6'nın kamerası rakiplerine fark atacak

Önümüzdeki hafta Londra’da tanıtımı yapılacak olan, OnePlus 6 için Çinli üretici karşılaştırmalı fotoğrafları Twitter’da paylaştı. Popüler akıllı telefonlar iPhone X, Samsung S9 ve Google Pixel 2 ile karşılaştırılan OnePlus 6, rakiplerine göre daha iyi fotoğraf çekiyor.

Yeni Şafak
16:16 - 12/05/2018 Cumartesi
Güncelleme: 16:20 - 12/05/2018 Cumartesi
Diğer
OnePlus 6'da 'çentik' tasarımını takip eden modeller arasında yer alacak.
OnePlus 6'da 'çentik' tasarımını takip eden modeller arasında yer alacak.

OnePlus 6, kamerasıyla öne çıkan akıllı telefonlar arasında yer alacak gibi görünüyor. Çinli üretici yeni amiral gemisini tanıtmadan önce paylaştığı fotoğraflarla hedef kitlesini heyecanlandırdı. Firmanın son Twitter paylaşımına bakılırsa fotoğrafçılık yetenekleri oldukça güvenilir.


OnePlus’ın resmi Twitter hesabından paylaşılan fotoğraflarda 3 farklı cihazla karşılaştırma yapılmış. iPhone X, Samsung S9 ve Google Pixel 2 gibi piyasanın en iyi cihazlarına adeta meydan okuyor. Karşılaştırma yapılan cihazlar rastgele seçilmemiş. Geçmişte piyasaya sürülen modellerdeki kamera handikapını geride bıraktığını göstermek için piyasanın en iyileriyle kıyasa girilmiş.

OnePlus 6'nın f /1.7 diyafram açıklığı ile gelecek olan ana 20 megapiksel kamerası olması bekleniyor. Buna ek olarak hem Apple hem de Samsung'u baz alarak, bunun ikincil bir 16 megapiksel kamera ile birleştirildiği söyleniyor. Şu anda ne tür bir sensörün olacağı belli değil ancak çoğu söylentiler telefoto lensine işaret ediyor. Geliştirilmiş bir kameranın yanı sıra, OnePlus 6, 6GB veya 8GB RAM seçeneği ile birlikte Qualcomm’ın Snapdragon 845 ile birlikte sunulması bekleniyor. Ayrıca Android P beta da kullanıcılara sunulacak olsa da Android 8.1 Oreo doğrudan kutudan gönderilecek. Bu kadar iddialı kameranın arasında OnePlus 6, kamerasıyla ben de varım diyecek gibi görünüyor.

#OnePlus 6
#Akıllı telefon
#Kamera
6 yıl önce