|

Opel Grandland X Ultimate satışa çıktı

Opel’in Avrupa’nın en büyük otomobil üreticilerinden olan PSA’ya satılmasının ardından yeni modelleri ortaya çıkmaya başladı. Almanya asıllı firma gözle görülür satış başarıları elde etmeye başladı.

Yeni Şafak
14:29 - 31/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 14:36 - 31/05/2018 Perşembe
Diğer
Opel Grandland X Ultimate
Opel Grandland X Ultimate

General Motors, kısa süre önce Avrupa'daki gözdesi Opel'i Peugeot-Citroen Group PSA'ya sattı. Satışın ardından Alman asıllı firma, Avrupa pazarında yükselişe geçti.

Opel geçen yıl Kasım ayında satışa sunduğu kompakt SUV modeli Grandland X ’in Ultimate donanım paketini satışa sundu. Enjoy ve Excellence donanım paketlerinin üzerinde yer alan Ultimate, Panoramik cam tavan dışında Grandland X’te sunulan tüm opsiyonlara sahip.


Grandland X Ultimate'e sahip olan kullanıcılar, bahsi geçen modelin öne çıka tüm konfor ve güvenlik özelliklerine bir arada erişebilecek. Aracın özellikleri arasında: Dokunmatik 8 inçlik ekrana sahip Navi 5.0 bilgi-eğlence sistemi, ısıtmalı ThermalTec ön cam, AGR sertifikalı ergonomik ön koltuklar, 360 derece kuş bakışı çevre görüş kamerası ve Premium Denon ses sistemi bulunuyor.


Grandland X Ultimate donanım seviyesinde standart olarak sunulan siyah tavan, 19 inçlik jantlar ve alaşımlı spor pedallar ise otomobilin sportif görünümünü ortaya döküyor.


Dizel ve benzinli versiyon olmak üzere sadece otomatik şanzıman ile birlikte alınabilen Ultimate, 1,2 litre benzinli 130 beygirlik motoru ile 206.000, 1.6 litrelik 120 beygirlik motor seçeneğiyle 225.000 TL'lik bedel karşılığında satın alınabiliyor. İki modelde otomatik şanzıma sahip.

#Otomobil
#Opel
#Peugeot
6 yıl önce