|

Razer Phone 2’nin tanıtım tarihi belli oldu

Geçtiğimiz günlerde muhtemel tasarımı ortaya çıkan Razer Phone 2’nin tanıtım tarihi de belli oldu. Firmadan yapılan açıklamaya göre Razer Phone 2, Ekim ayında tanıtılacak. Peki, Razer Phone 2 piyasada bulunan diğer güçlü oyun telefonlarıyla baş edebilecek mi? Razer Phone 2’nin teknik özellikleri neler? Detaylar haberimizde.

Yeni Şafak
14:30 - 15/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 15:10 - 15/09/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Razer Phone 2 modeline ait olduğu iddia edilen görsel. Birinci nesil Razer Phone ile tasarım olarak neredeyse aynı.
Razer Phone 2 modeline ait olduğu iddia edilen görsel. Birinci nesil Razer Phone ile tasarım olarak neredeyse aynı.

Razer Phone 2’nin tanıtılmasına bir aydan kısa bir zaman kaldı. 10 Ekim tarihinde lansmanı gerçekleşecek yeni nesil oyun telefonu Razer Phone 2, tasarımsal anlamda hayal kırıklığı yaşatabilir. Razer Phone 2’ye ait olduğu iddia edilen görseldeki telefon, birinci nesil Razer Phone ile aynı tasarıma sahip.


Asus ROG Phone ve Xiaomi Black Shark ile rekabet edecek olan Razer Phone 2, kağıt üzerinde oldukça güçlü gibi gözüküyor.


Firma tarafından da doğrulanan Razer Phone 2'nin tanıtım duyurusu görseli. Göründüğü üzere ikinci nesil Razer Phone, 10 Ekim 2018 tarihinde gün yüzüne çıkacak.


Razer Phone 2 teknik özellikleri

AnTuTu Benchmark performans testinde görüntülenen Razer Phone 2'nin teknik özellikleri sızdırıldı. Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle gelecek olan telefon oldukça güçlü özelliklere sahip.


AnTuTu’da belirtildiği üzere 512 GB’lık depolama alanına, 8GB’lık RAM’e ve Android 8.1(Oreo) sürümüne sahip olabilir. Gücünü Snapdragon 845’den alacağı düşünülen Razer Phone 2; ROG Telefon, Xiaomi Black Shark ve diğer son model cihazlarla da rekabet edebilecek yeterlilikte olacak.

#Razer Phone 2
#Asus ROG Phone
#Xiaomi Black Shark
6 yıl önce
default-profile-img