|

Telefonunuzu Poke topu ile şarj edin

Tüm dünyada Pokemon Go çılgınlığı her geçen gün artıyor. Üreticisi Nintendo tarafından sürekli güncellenen lokasyon bazlı oyun, hayranlarını şarj problemi ile karşı karşıya bırakıyor. Bu soruna çözüm olması için Poke topu şeklinde Powerbank geliştirildi.

Yeni Şafak
12:20 - 22/07/2016 Cuma
Güncelleme: 11:20 - 28/07/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Poke topu görünümlü Powerbank satışa çıktı.
Poke topu görünümlü Powerbank satışa çıktı.

Kısa bir süre önce piyasaya çıkmasına rağmen milyonlarca oyun sever tarafından büyük ilgiyle oynanan Pokemon Go hayranlarını sevindirecek bir haber geldi.



Bildiğiniz üzere oyunun lokasyon bazlı olması, oyuncuların Pokemon yakalamak için harita üzerinde devamlı gezmelerini gerektiriyor. Harita üzerinde gezerken hem konumun sürekli çalışması hem de ekranın açık kalması, telefonların şarjının çok hızlı tükenmesine neden oluyor.





Şarj sıkıntısı çeken Pokemon Go oyuncularına, oyunu daha uzun süre oynamaları ve Pokemon GO oynadıklarını belli etmek için Poke topu şeklinde Powerbank üretildi. 5.300 mAh kapasiteye sahip olan bu cihaz, arkasında bulunan bir mandal ile kıyafete tutturulabiliyor.





Tabii bu Powerbank elektronik bir cihaz olduğu için hassas bir yapıya sahip. Bu nedenle oyuncuları, kendilerini oyuna fazla kaptırıp 'Poke topunu' sağa sola atmamaları gerekiyor.



Diğer taraftan San Francisco'da tek tek üretilen bu cihazın engellenme ihtimali de var. Zira Nintendo bu Powerbank'e henüz onay vermiş değil. Poke topu görünümlü Powerbank'in satışı henüz engellenmemişken siz de sahip olmak istiyorsanız

işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ürünün satış fiyatı 40 dolar.




#Pokemon GO
#Poke topu
#Powerbank
8 yıl önce