|

Twitter fotoğrafları şenleniyor!

Ünlü sosyal medya platformuna eklenen fotoğraflar, artık çıkartmalar ile daha eğlenceli hale gelecek.

Yeni Şafak ve
23:29 - 23/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 23:30 - 23/03/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Sosyal medyanın mini mesaj platformu Twitter, diğer platformlarda yaygın olarak kullanılan çıkartma özelliğini getirmenin çalışmalarını yapıyor.



'un haberine göre San Francisco merkezli şirket, test amacıyla bir grup kullanıcısına özel olarak bu çıkartmaları aktif hale getirdi. Bu yenilik sayesinde fotoğraflarımızı çeşitli sembollerle süsleyebileceğiz. Ayrıca trend olmuş fotoğrafların nasıl daha çekici hale getirildiğini de gözlemleyebileceğiz.





Twitter çalışanlarının; “Platformun daha etkileyici hale gelmesi için potansiyel yeni yollar deniyoruz." İfadeleri, yeniliklerin yolda olduğunu kanıtlıyor. Lakin bu özelliğin ne zaman gün yüzüne çıkacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor.



Yeni özellik ile birlikte Twitter, çıkartma eklemek için bazı fotoğraflar da önerecek. Fakat bu önerinin neye göre yapılacağı ve hangi kaynaktan yararlanılacağı bilinmiyor. Bir görüşe göre bu öneriler, eski paylaştığımız ve çıkartma eklediğimiz fotoğrafların kategorisine yapılacak.



Bildiğimiz üzere hali hazırda Facebook ve Snapchat'te fotoğraflara çıkartma ekleme özelliği bulunuyor. Tamamen eğlence amaçlı kullanılan bu özellik ile kullanıcılar, ruh hallerine, bulundukları ortama vs. göre farklı türde çıkartma ekleyebiliyor.



#twitter
#sosyal medya
#facebook
#snapchat
8 yıl önce