|

Uzaya gönderen mobil uygulama

NASA önderliğinde geliştirilen Space Nation Navigator uygulaması, kullanıcılarına çok ilginç bir hediye veriyor. Astronot eğitim uygulamasını kullanarak 6 ay sonunda puan sıralamasının birincisi uzaya gidecek.

Yeni Şafak
10:20 - 14/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 10:28 - 14/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Finlandiya merkezli Space Nation girişimi uzay turizmini daha yaygınlaştırmaya çalışıyor.
Finlandiya merkezli Space Nation girişimi uzay turizmini daha yaygınlaştırmaya çalışıyor.

Finlandiyalı bir uzay turizmi girişimi olan Space Nation, NASA ile geliştirdiği Space Nation Navigator isimli bir uygulama yayınladı. İlk astronot eğitim uygulaması özelliğine sahip uygulamada sıra dışı bir ödül bulunuyor.

Uygulama, gelecekteki uzay turistlerini zorlayıcı testler, oyunlar ve çeşitli egzersizlerle sınayan vücut, zihin ve sosyal adlı farklı kategorilerle ölçüyor. Bu testlerde pek çok hayatta kalma becerisine ait bilgiler puanlandırılıyor. Ayrıca uygulama, telefonunuzdaki fitness uygulamalarına da bağlanarak farklı egzersizler de öneriyor.

Geçtiğimiz yıl NASA tarafından duyurusu yapılan uygulamada yüksek skor elde eden kişileri muhteşem ödüller bekliyor. Örneğin ilk altı ayın sonunda ilk sıralarda yer alan kişiler yanlarında 3 kişiyle beraber İzlanda’ya seyahat içeren bir antrenman programına katılma hakkı kazanıyor.

Önümüzdeki iki yıl içerisinde de uluslararası bir yarışmaya katılacak olan yüksek puanlı kişilerden birisi uzaya gidecek.

Uygulamayı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

iOS:


#Uzay
#Yolculuk
#Uygulama
#NASA
6 yıl önce