|

Volkswagen’in başı yine emisyon skandalı ile dertte

Volkswagen’in emisyon skandalı ile başı yeniden dertte. Türkiye’yi de etkilemesi beklenen yeni emisyon skandalı sonucunda 370 bin aracın geri çağırılması bekleniyor. Bu araçlar arsında Türkiye’de oldukça popüler olan Polo modeli de yer alıyor.

Yeni Şafak
14:52 - 14/01/2019 Pazartesi
Güncelleme: 14:53 - 14/01/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
​Volkswagen'in 1.2 litrelik dizel motorları emisyon skandalının yeniden alevlendirdi.
​Volkswagen'in 1.2 litrelik dizel motorları emisyon skandalının yeniden alevlendirdi.

Volkswagen emisyon skandalı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yol Almana otomotiv devi, emisyon skandalı ile oldukça yıpranmış ve büyük tazminatlar ödemek zorunda kalmıştı. Sorun yaşanan tüm araçlarını geri çağırarak hataları düzelten Volkswagen, şimdi yeniden aynı sorunla karşı karşıya kaldı.


Volkswagen 1.2 litrelik dizel motorları ile başı dertte!

Volkswagen emisyon skandalı belasından henüz yakasını kurtaramadı. Çok ciddi yatırımlar yaparak soruna son vermeye çalışan firmanın, 1.2 litrelik dizel motorları ile yeniden başı belaya girdi. Alman hükümetine bağlı bir kuruluş olan KBA’nın yaptığı açıklama ile bazı modellerin yeniden geri çağırılması gerektiği gündeme geldi.


Volkswagen’in yeni skandalı Türkiye’deki Polo kullanıcılarını da etkileyebilir!

Volkswagen’in yaşadığı yeni emisyon skandalının Türkiye’deki Polo modellerini etkilemesi durumunda firmanın, Avrupa sınırları içerisinde 370 bin aracı geri çağırması gerekir. Söz konusu olayın karara bağlanması ile birlikte alınacak olan karar Türkiye içinde geçerli olacağı hakkında henüz bir açıklama bulunmuyor.

#Volkswagen
#Polo
#Emisyon
#1.2 litrelik dizel motor
5 yıl önce