|

Xiaomi Mi A2 kullanıcılara müjde: Android Pie güncellemesi yayınlandı

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin Android One programına dahil olan Mi A2 modeli yaz aylarında satışa sunulmuştu. Selefi Mi A1’in devam modeli olan Xiaomi Mi A2, özellikleri ve uygun fiyatıyla tüketicilerin büyük ilgisini çekmişti. Cihazın Android Pie güncellemesi yayınlandı.

Yeni Şafak
11:49 - 17/11/2018 السبت
Güncelleme: 11:56 - 17/11/2018 السبت
Yeni Şafak
Xiaomi Mi A2
Xiaomi Mi A2

Yaz aylarında tanıtılan Xiaomi Mi A2, tam bir fiyat performans canavarı olmasıyla büyük ilgi görmüştü. Cihaz kutusundan Android 8.1 Oreo işletim istemiyle çıkmıştı. Mi A2 kullanıcılarını sevindirecek bir haber geldi. Android 9.0 Pie güncellemesi yayınlanan cihaz için detayları sizin için paylaşıyoruz.

Xiaomi Mi A2 için yayınlanan Android 9.0 Pie güncellemesi 1GB boyutunda ve dağıtımına Hindistan’dan başlanıldı. Kasım ayı güvenlik yamalarıyla beraber gelen güncellemeyle cihazınız çok daha işlevsel bir hale gelecek.


Cihaz hali hazırda Android One programında olduğu için kullanıcı ara yüzünde büyük bir değişiklik gözlemlenmeyecek. Ancak adaptif batarya ve parlaklık başta olmak üzere Android Pie ile sunulan tüm yenilikler bu cihazda bulunacak.

#Android Pie
#Xiaomi
#akıllı telefon
٪d سنوات قبل