|

Yeni Şafak e-gazete ve e-dergi aboneliği hediye ediyor

Yeni Şafak Android uygulamasını cihazına yükleyen her 100. kullanıcıya 2 aylık e-gazete veya e-dergi aboneliği hediye ediyoruz. Kampanya detaylarına ve uygulama linkine haberimizden ulaşabilirsiniz...

13:06 - 10/02/2015 Salı
Güncelleme: 16:36 - 10/02/2015 Salı
Yeni Şafak

Albayrak Grubu'nun dijital yayıncılık alanındaki şirketi Piri Medya tarafından geliştirilen, eşsiz haber okuma deneyimi sunan Yeni Şafak Android uygulamasını cihazına yükleyen her 100. kullanıcıya 2 aylık e-gazete veya e-dergi aboneliği hediye ediyoruz.


Kampanya kapsamında, kullanıcılara Yeni Şafak e-gazete, Derin Tarih, Lokma ve Nihayet e-dergi aboneliklerinden dilediği bir tanesi için 2 aylık kullanım hakkı verilecek. 


Yeni Şafak’ın yenilenen Android uygulamasını

Yeni Şafak iPhone uygulamasını

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya (henüz mobil uygulamamızı yüklememiş) tüm Android mobil cihaz kullanıcılarını kapsamaktadır.

Kampanya 10.02.2015 – 10.03.2015 tarihleri arasında geçerlidir.

Katılım için uygulamamızı cihazınıza yüklemeniz yeterlidir.

Uygulamamızı ilk defa yüklediğinizde, yükleyenler arasındaki sıranız, katılım numarası olarak dikkate alınacaktır. Uygulamanın kaldırılıp yeniden yüklenmesi durumları, yeni bir katılım olarak dikkate alınmamaktadır.

Uygulamamızı yükleyen her 100. kullanıcı sistem tarafından otomatik olarak belirlenecek ve kendisine kazandığına dair bir mesaj ve kod gösterilecektir.

Kullanıcılara ödül olarak; Android platformlarda yayında olan “Yeni Şafak Gazetesi Android eGazete uygulaması” “Derin Tarih Dergisi Android uygulaması” “Lokma Dergisi Android uygulaması” veya yakında yayına alınacak “Nihayet Dergi Android uygulaması” arasından dilediği bir uygulamada, ücretsiz 2 aylık kullanım hakkı hediye edilecektir.

Talihliler, sistem tarafından kendilerine iletilen pin kodunu, tercih edecekleri uygulama adı ve iletişim-adres bilgileri ile birlikte  iletisim@pirimedya.com adresine mail ile ileterek hediyelerini almaya hak kazanacaklardır. Talihliler, kampanya bitiminden sonraki bir hafta içinde yükümlülüklerini yerine getirmemeleri halinde haklarını kaybetmiş olacaklardır.

Kazananların tümü, kampanya bitiminden sonra Yeni Şafak facebook sayfasında https://www.facebook.com/YeniSafak duyurulacaktır.

Hediye aboneliklerin kullanılabilmesi için gerekli üyelik bilgileri, en geç kampanya bitiminden 2 hafta sonra 22.03.2015 tarihinde talihlilere, bilgilerini ilettikleri e-posta adresleri üzerinden gönderilecektir.

Yeni Şafak Gazetecilik A.Ş. ve Piri Medya A.Ş. çalışanları, birinci derece yakınları yarışmaya katılamazlar, katılmış olsalar dahi hediye kazanma hakkı elde edemezler.
#yeni şafak android
#yeni şafak e gazete
#yeni şafak e dergi
#yeni şafak uygulama
9 yıl önce