|

Türkiye genç YouTuber'larını arıyor

Türkiye Gençlik STK'ları Platformu, 'Kanalıma Hoşgeldiniz' sloganıyla gençlere yönelik 'YouTube' yarışması düzenliyor. 'Türkiye Genç YouTuber’larını Arıyor' çağrısıyla gerçekleştirilecek yarışmada özgün içerikleriyle dereceye girenler gençler hem deneyim kazanacak hem de ödüllerine kavuşacak. Son başvuru tarihi ise 23 Nisan'a dek uzatıldı.

Yeni Şafak ve
10:39 - 20/04/2018 Cuma
Güncelleme: 16:18 - 20/04/2018 Cuma
Yeni Şafak
TGSP tarafından ilk defa düzenlenecek olan yarışma için son başvuru tarihi 23 Nisan olarak belirlendi.
TGSP tarafından ilk defa düzenlenecek olan yarışma için son başvuru tarihi 23 Nisan olarak belirlendi.
TGSP, gençlerin YouTuber olabilmesi için ‘Türkiye Genç YouTuber’larını Arıyor’ mottosuyla ilk defa 13-30 yaş arası gençlere yönelik bir yarışma düzenliyor. Türk Telekom’un sponsor olduğu yarışmada sanat, tasarım, kültür, teknoloji, dijital dönüşüm, sosyal medyada genç ve yapay zeka konularıyla ilgili çekilen özgün içerikler yer alacak.
adresinden başvuruların yapılacağı yarışma ile gençlerin ürettiği içerikleri kullanarak dijital dünyadaki yetenekleri ve hayal güçlerini keşfetmeleri hedefleniyor.




Son katılım 23 Nisan

‘Kanalıma Hoşgeldiniz’
yarışması için başvurular 23 Nisan tarihine kadar yapılabilecek ve halk oylamasını geçen 20 yarışmacı finale katılmaya hak kazanacak. Gençlerin interneti kullanarak görsel ve işitsel öğelerle yeni ufuklar açmasını teşvik eden platform, katılımcıların kendisini keşfetmesi için tek kazanımı olmayan bu yarışmayı düzenliyor.
Uzman jüri üyelerinin değerlendireceği yarışmacılar benzersiz bir süreci deneyimleyecek ve birbirinden ilginç ödüller kazanacak. Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiye
adresinden ulaşabilirsiniz.
  • Ödüller
  • Birincilik Ödülü: 10.000TL
  • İkincilik Ödülü: 7.000TL
  • Üçüncülük Ödülü: 5.000TL
  • 1. Teşvik Ödülü: 3.000TL
  • 2. Teşvik Ödülü: 3.000TL
#Youtube
#Genç
#Youtuber
#Türkiye Gençlik STK'ları Platformu
6 yıl önce